Bilim - Teknoloji GoPro Fusion duyuruldu
Paylaş
GoPro Fusion duyuruldu

360 derece içerik üretenler için bir seçenek daha geliyor. GoPro Fusion duyuruldu. Konuyla ilgili detaylar, çıkış tarihi ve fiyat bilgisi haberimizde

Aksiyon kameraları ile tanınan GoPro’nun sanal gerçeklik için içerik üreten ürünlere olan ilgisinin yeni olmadığı biliniyor. Firma, geçtiğimiz yıl birçok GoPro’nun bağlı olduğu GoPro Omni aparatını piyasaya sürmüştü. Omni ile 360 derece video kaydetmek mümkündü. Ancak birçok GoPro aksiyon kamerasının kullanıldığı bu çözüm biraz tuzluydu ve herkese hitap etmiyordu. Firma bu çabayı daha da sadeleştirdi. 360 derece kayıt yapabilen GoPro Fusion duyuruldu.

FİRMA BİLGİ PAYLAŞMIYOR


Firmanın yeni 5.2K çözünürlüklü küresel kamerası Fusion, tek bir cihazla 360 derece kayıt yapabiliyor. Fusion, geniş bir skaladaki GoPro bağlantı aparatları ve aksesuarları ile uyumlu çalışabiliyor. Cihaz ile ilgili çıkış tarihi ve fiyatı da dahil olmak üzere fazla bilgi paylaşılmadı.

Zira GoPro bu ürünü ilk önce markalar, ajanslar ve profesyonel içerik üreten pilot partnerlerine sunacak. Firma buradaki geri dönüşler ile kullanıcı deneyimini daha da arttırmayı planlıyor.

GoPro Fusion’un ne zaman piyasaya sürüleceği ve hangi fiyat bandında olacağını şimdilik kestirmek mümkün değil.

Call Of Duty: WWII görselleri sızdı

Haberin Devamı