Kültür - Sanat Görevimiz Tehlike 6'ya sürpriz isim katıldı!
Paylaş
Görevimiz Tehlike 6'ya sürpriz isim katıldı!

Man of Steel'in yıldızı Henry Cavill, Mission: Impossible 6'te rol alacak!

Man of Steel, Batman v Superman: Adaletin Safağı filmlerinde Superman olarak karşımıza çıkan ve Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz 33 yaşındaki yakışıklı aktör Henry Cavill, Görevimiz Tehlike 5, Jack Reacher, The Way of the Gun gibi filmlerin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin yönetmenliğini üstleneceği devam filmi Mission: Impossible 6'e katıldı.

Oyuncu kadrosunda şimdilik Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby ve Jeremy Renner'ın yer aldığı devam filmine Cavill'in katılacağını yönetmen McQuarrie kendi Instagram hesabından duyurdu. McQuarrie haberi esprili bir şekilde duyurmayı tercih etti ve yayınladığı Instagram paylaşımında "Bir düşünce var. Mission: Impossible'ın 6. bölümünde rol almak ister misiniz merak ediyorum. Baskı yok." şeklinde açıklamada bulundu.

Bu paylaşıma karşılık Cavill de kendi Instagram hesabından yaptığı bir yorumla "Böylesine mükemmel saçlı bir adama nasıl hayır diyebilirim?" şeklinde yönetmene yanıt verdi. Zack Snyder'ın yönettiği ve 17 Kasım'da vizyona girecek Warner Bros'un yaklaşmakta olan Justice League filminin çekimleri kısa süre önce tamamladı. Cavill şu sıralar yazar ve yönetmen David Raymond'ın "Nomis" adlı psikolojik gerilim filmi üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı