Dr. Haydar Dümen Görevini yapıyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Görevini yapıyor mu?

Haberin Devamı

Erkeklerin bitmeyen derdi penis boyu için her gün sorular geliyor, yılmadan cevaplıyoruz. Beyler, artık bu konuyu dert etmekten vazgeçin.

Önemli olan 10 santimi geçmesi. Çünkü bu boy mutlu evlilik, zevk alacağınız cinsellik için yeterli. Boyunu uzatma hayalini bırakın, görevini yapıyor mu ona bakın


BÖYLE SORU YOK!

Orgazm olmayınca sitem ediyor

22 yaşındayım, kız arkadaşım orgazm olamıyor, çok üzülüyorum. O da tatmin olmadığı için bana sitem ediyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Ey benim aslan oğlum, daha evlenmeden ve şimdiden sen sakalı müstakbel yengemize teslim etmişsin. Hayırlısı diyelim. Kurufasulye ekmek yiyelim, yanlış yola gitmeyelim. Kızın orgazmı sorun değil, ulaşımda yollar farklı.

Örneğin; ev dayalı döşeli, nikah belgesi çerçeveli, tapu da yengenin üzerine belgeli. İlk bölüm tamam. İkinci aşama işten eve günde 4 telefon, hatır sorma, ilanı-ı aşk etme ama eve erken dönme.

Üçüncü bölüm, kadına cinsel içerikli masal anlatma, biraz erotik filmlere bakma. Dördüncüsü; atın eğerini ve duygularını eşine bırakma yöntemlerini dene. 6 ay böyle geçsin.

Baktın yengemiz önündeki tepeyi aşamadı, dağa da tırmanamıyor. İşte uzmana iş düştü. Elden gelen yapılır, elbette çaresine bakılır.

Kız ilişkiye girecekken kaçıp gitti

19 yaşındayım, kız arkadaşım da aynı yaşta. Konuştuk, ilişkiye girmeye karar verdik. Ama ilişkiye gireceğimiz sırada kız kaçtı. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir elma ağacı düşün. Elmaları birbirinin aynıdır. Toplum içinde de bu benzetme büyük oranda doğrudur. Sizin farkınız evlenmeden önce ilişkiye karar vermişsiniz.

Kız korkularını yenme yolunu denemiş, olay olumlu ve yolunda giderse evlenecek. Gitmezse kararını ona göre verecek. Şimdilik zamana oynuyor. Ülkemizde evliliklerin yüzde 10’unda birleşmenin gerçekleşmediğini ben yıllardır anlata anlata bitiremedim.

Ben evlilik onayından geçmeyen iki deli bozuk gencin birleşmelerinde aracı olacağım. Birinize yengelik, diğerinize sağdıçlık mı bunu anlayamadım. Tamam da o zaman toplum ya da sizlerin aileleri bana ne diyecek?

İlişki için ısrarcı olmadım ama...

Evlenmeden ilişkiye girmeye karar verdik. İlk denemede kızın canı yandı, kan geldi. Sonra ilişkiden korktu. Israrcı olmadım. Ne yapayım?

CEVAP

Ne bekliyordun değerli okurum? İlişki konusunda ne kendi anatomik yapınızı ne de kadının et, kemik dokusunu biliyorsunuz. Sürekli hayal denizinde kendi rüyanızı görüyorsunuz ve Don Kişot’luk oynuyorsunuz.

Çoğunuz duyduklarınızı gerçek sanarak erkekliğinizi ona göre ayarlıyorsunuz. Kadından yana bildiğiniz fazla bir şey yok ve ayrıca kimden, nasıl öğreneceksiniz? Okuyabileceğiniz doğru dürüst kitap da yok. Haydi aslanım, birliktelik davulu vuruldu, aranızda anlaşma oldu.

İki acemi çıplak bir hamamda nasıl olacak? Kim kimi keseleyecek? Ya da kim ötekinin suyunu dökecek? Genel görünüm bu. Çünkü ülkemizde yüzde 90 kadın, erkek organı görmeden, yüzde 70 erkek de, kadın yapısını görüp bilmeden evleniyorlar. Bunun üzerine biz ne diyelim?

Esnek mi, bozuldu mu?

20 yaşındayım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için de hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

Penisimi görünce kaçtı

21 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için kız arkadaşım benden kaçıyor. Bana karşı çok soğuk davranıyor, ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey. Kız korkmuş, kaçmış. Ne yapalım? Kendini kızın yerine koy. Korkmaz mıydın, bir düşün? Organ uyumunu sağladığın bir kızla bana göre evlilik koşullarını oluşturursan ileride mutlu olursun. Kiminle birleşme yaparsan yap ilk aylar çok sıkıntılı geçecektir. Bu da kızın dünyasını karartabilir.

Normal mi?

18 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. İleride partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. 77 kiloyum, 1.83 boyundayım. Cinsel organımın boyu normal mi? Daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerini de tatmin edersin, kendin de mutlu olursun. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

Alay ederlerse?

12 santimlik penisimin küçüklüğünden utanıyorum. Ne yapmam lazım? Alay ederler diye korkuyorum. Sizce normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Bak uzmanın konuşuyor. Görevini iyi yaptığın sürece kimse alay edemez. Önemli olan oradaki görevidir.

Boyu kısa geliyor

19 yaşındayım. 1.84 boyundayım. Penisim 14 santim. Bana kısa geliyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, uzununu ne yapacaksın? Sen ne sanıyorsun? Boya göre mi olmalıydı? Zaten doğa sana verebileceği her şeyini vermiş. Penisini en ideale oturtmuş. “Bu sana yeter” demiş. Bana sadece işin onayı kalmış.

Erken boşalma sürerse...

18 yaşındayım. İlk deneyimimi genelevde yaşadım. Ben erken boşalıyorum. İlişkiye girmeden boşalma oluyor. Bu sorun sürerse diye çok endişeliyim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman genelevdeki kadınların işine yarıyor. Ama senin işini bozuyor. Genelde evlilik koşullarında düzeliyor. Düzelmezse biz devreye giriyoruz. Üzülme, tedavi ederiz.

Yırtılmış olabilir mi?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın, penisi cinsel organıma girdi. Kız olduğum için yarıda bıraktık. Kan yoktu, bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı barajı aşılmış. Ancak esnekliğinden kanama olmamış. Daha sonraki birleşmelerde zayıf da olsa kanama olabilir. Ama büyük oranda kanamayacak. Bunu böylece bilesin.

Kan gelmedi

22 yaşında kızım. 1 hafta önce sözlümle ilişkiye girdik, kanama olmadı. İkinci kez ilişkiye girdik ama yine kan yoktu. Kan gelmemesinin sebebi ne olabilir?

CEVAP

Esnektir yavrum. O sırada esneyivermiştir ne yapalım? Kızlık zarı bakımından bakiresin. Ama cinsel birleşme yapmış bir bakire!

Nereden bulacağım?

26 yaşında kızım. Bu zamana kadar deneyimli biriyle karşılaşmadığım için bir türlü tatmin olamadım. Her şeyden sıkıldım. Tecrübeli birini nereden bulabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, atasözü var ‘Aramakla bulunmaz meğer rastgele.’ Benim tek tedirginliğim ararken, ararken ayağın kayıverir. İşte o zaman aradığını bulamamak bir yana bütün varolanların da uçar gider. Hadi bakalım kolay gelsin. Akılcı ve dikkatli yola devam.

Hamile miyim?

20 yaşında kızım. Düzensiz adet görüyorum. Adet belirtileri başladığı zaman sevgilimle ilişkiye girdik. Adet görmeme 7-8 gün var. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, zayıf bir olasılıkla gebe kalmış olabilirsin. Bunun oranı çok düşük olduğundan hadi üzme tatlı canını.

Kız arkadaşımın canı neden acıdı?

2 gün önce kız arkadaşımla birlikte olduk. Canı çok acıdı. Artık benimle olmak istemiyor. Canının acımasının sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sensin. Sen bir şeyler yapıyorsun onun da canı yanıyor. Yanmasa daha mı iyiydi? Bu defada acaba tecrübeli miydi diye bana mail atardın. Git onun acılarına ortak ol, teselli et. Onu koru.

GÜNÜN SÖZÜ
Aşk karşılıksızsa onun adı kendinizle savaştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder