Dr. Haydar Dümen Görevini yapıyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Görevini yapıyor mu?

Haberin Devamı

Erkeklerin bitmeyen derdi penis boyu. Beyler, artık bu konuyu sorun etmekten vazgeçin. Önemli olan 10 santimi geçmesi. Çünkü bu boy mutlu bir evlilik için yeterli. Boyunu uzatma hayalini bırakın. Görevini yapıyor mu siz ona bakın...

Esnek mi, bozuldu mu?

20 yaşındayım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

Boyu kısa geliyor

17 yaşındayım. 1.84 boyundayım. Penisimin boyu 14 santim. Bana kısa geliyor. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum uzununu ne yapacaksın? Sen ne sanıyorsun? Boya göre mi olmalıydı? Zaten doğa sana verebileceği her şeyi vermiş. Penisinde en ideale oturtmuş. Bu sana yeter demiş. Bana sadece işin onayı kalmış.

Kan gelmiş

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerinde pijama vardı. 9-10 saat sonra idrarını yapınca kan gelmiş. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Doktora gitmeyi düşünüyoruz, gitmeye gerek var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce doktora gitmenin bir gereği yok. İdrarla da kızlık zarının ilgisi yok. Böyle yokluklar içinde varlık araman yanlış. Ayrıca doktorun söylediği de size ne gibi katkıda bulunacak, onu da merak ediyorum. Diyelim ki çok az zedelenme olsa ne yapacaksınız? Hiç. Bana göre bir şey olmadı.

Cinsel istek ve arzularım çok fazla

16 yaşında kızım. Cinsel istek ve arzularım çok fazla. Biraz fazla sevişmeye kalkınca heyecanlanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, hemen ilişkilerini, arkadaşlıklarını, sevişmelerini keseceksin. Sırtını okul çantanı taktığın gibi doğru sınıfın yolunu tutacaksın. Sınıfta pısırık, başarısız bir öğrenci olmanın ezikliğini duymamak için de evde bol bol derslerine çalışacaksın. Öğretmenin sorduğu soruları sık sık parmak kaldırıp cevaplayacaksın. Böyle yapacaksın. Çünkü kendini şikayet ettiğin akıntıya kaptırırsan günün birinde hayat senin kulağını çekecek. Dikkat et, o kulaklara umarım çok değerli küpeler takarsın. Hayat kulağını çekince kulakta küpe takacak yer bulamayabilirsin.

Biraz daha uzar mı?

16 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. İleride partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. 77 kiloyum, boyum ise 183 santim. Cinsel organımın boyu normal mi? Daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerin de tatmin edersin, kendin de mutlu olursun. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

Neden birlikte orgazm olamıyoruz?

2 yıllık evliyim. Eşim her birlikte olduğumuzda acı çektiğini söylüyor. Sürtünme ile orgazm olabiliyor, vajinal birleşmede olmuyor. Bu yüzden birbirimizi kırıyoruz. Bunun bir ilacı var mıdır? Ben orgazmı eşimle birlikte yaşamak istiyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

CEVAP

Değerli okurum, birçok kadında olan bir sorundan söz ediyorsun. Hiç merak etme, düzelecek. Bunun için zamana ihtiyaç var. Asla birbirinizi kırmayın. Acı olayını hallederiz. Ama bunun için de erken. Bir, iki ay daha acıdan yakınırsa bir jinekolojik muayeneden geçmesi gerekir. 5-6 ay sonra hâlâ vajinal orgazma geçememişse tekrar bana yazarsınız çözüm bulmaya çalışırız.

Penisim sertliğini kaybediyor

24 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında penis sertliğini kaybediyor. O meşhur ilaçlar bile işe yaramıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, buna rağmen sorununun olduğunu sanmıyorum. Korku ve heyecandan böyle olur. “Acaba sertleşemez mi?” dediğin zaman zaten sertleşemeyecek. İyi ortamda zaman bolluğu içinde ve aynı kişi ile korkusuz ve risksiz koşullarda olursan, en iyi ilacın zaman olacaktır. Acele etme.

Geç mi boşalıyorum?

35 yaşındayım. Ben ilk ilişkide erken boşalıyorum, 1 dakika civarı sürüyor. Ama ikinci bazen 30 bazen 40 dakika oluyor. Geç boşalma mı yaşıyorum? Yoksa iyi bir performans mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, iyinin ötesinde harika bir performans. Şansına şükret. Keyfine bak.

Normal mi?

Penisimin küçüklüğünden utanıyorum. Ne yapmam lazım? Ereksiyon hali 12 santim. İlişkiye girmek istiyorum ama alay ederler diye korkuyorum. Sizce normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Bak uzmanın konuşuyor. Görevini iyi yaptığın sürece kimsey ‘alay edemez’. Yani nöbet tutan bir asker kısa boylu da olsa, uzun boylu da olsa sonuç değişmez. Önemli olan oradaki görevidir.

Beni evlendirecekler ama...

22 yaşındayım. Çok erken boşalıyorum. Ailem beni evlendirmek istiyor. Ama ben bu erken boşalma yüzünden kızlardan da, evlilikten de uzak duruyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu sorun çoğu erkeğin başına gelir. Hocanız da bu olayın her iki taraf için yarattığı mutsuzlukları iyi bilir. Seninkisi ‘dereyi görmeden paçaları sıvamak’ gibi bir şey. Fol yok yumurta yok da sen omlet yapma peşindesin. Alırsın cici, şeker, güzel mi güzel, gözler kömür, yürüyüşü bir ömür, saçlar ipek. Aman Tanrım, bu ne melek! Kirpikleri ok, kaşlar keman, “Buna dayanmaz insan” dedirten birini bulursun, düğün, dernek derken aradan geçer 15-20 gün. Hâlâ erkenciysen tedaviyle okyanusta dolaşan yatın yelkeni olursun.

Bülbüldü civciv oldu

22 yaşındayım. Çok beğendiğim bir kadın vardı. Onunla birlikte olmaya karar verdik ama benim şakıyan bülbülüm civcive döndü. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, hayırlı ve uğurlu olsun. Tören değil daha arada sözlü bir anlaşma yapılmadan sen o işi oldu bittiye getirmişsin maşallah! ‘Kazın ayağı öyle değil’ derler. Demek ki ayaklardan ayaklara ve ayaklara yakın yapılanmalarda fark vardır. Bazen doğru yaparlar ama oranı azdır. Bu arada senin doğrucu Davut iyi yapmış ve seni uyarmış. Bak neler demiş: “Ya patron, ben acemiyim, sen ne yapıyorsun? Kaçan trenin ardından koşar gibisin. Ne bu telaş böyle! Öteki trenlerin çoğu senin istasyondan geçecek. Duranlardan birine bin. Restoranda yemeğini ye, manzara seyret. Gazeteni oku, kahveni iç. Uykun gelince yataklı vagona geç. İşte o zaman gör sen beni. Sana ne numaralar vereceğim ve ‘Kolay gelsin’ diyeceğim.”

Kızlığım bozulacak diye korkuyorum

19 yaşında, evli kadınım. Kızlığımın bozulmasından çok korktuğum için ilişkiye giremiyoruz. 1 aydır deniyoruz ama olmuyor. Kocamı kaybetmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Kaybetmeyeceksin sevgili okurum. Sen onu ne ümitler, aşk uğruna döktüğün gözyaşlarıyla zor bulmuştun. Şimdi elinde ve kafeste. Peki biz ne duruyoruz bu yerde? Kuşun kafesini tel örgüyle perçinleyip evliliğine de tıbbi bir yol verip sizi salacağız hayata. Çocuklarınızın, torunlarınızın yaşamında adımız geçecek ve bu meslekte ölümsüzleşeceğiz. Sana ve eşine değil, ailelerinize ve doğan çocuklarınıza yol vereceğiz. Bu sorunun kolay çözüldüğünü bilin, dert etmeyin. Birbirinizi üzmeyin. Şimdilik ailelerinize bir şey söylemeyin, içlerine kurt düşürmeyin. Ben müjdeliyorum, mutluluğa ereceksiniz.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk karşılıksızsa onun adı kendinizle savaştır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder