Gündem Gösteride olan Barış'a oldu!

Gösteride olan Barış'a oldu!

Paylaş
Gösteride olan Barış'a oldu!

Gösteride olan Barış'a oldu!

Dün akşam saatlerinde Şevket Sümer Mahallesi'ndeki BDP ilçe binası önünde toplanan bir grup terör örgütü yandaşı, meşale yakarak korsan gösteri düzenledi. Siteler Polis Merkezi önünde önceden önlem alan ekipler, gruba panzerlerle müdahale etti. Taşla karşılık veren göstericilere, polis panzerlerinden tazyikli su sıkıldı.

Haberin Devamı

Polisin müdahalesi ile ara sokaklara kaçarak dağılan göstericiler, bir süre sonra Siteler Polis Merkezi arkasında yeniden bir araya gelerek taş ve havai fişeklerle saldırıya geçti. Bu sırada aynı sokakta bisikletiyle evine dönen 9 yaşındaki 'Barış' isimli çocuk, göstericilerin attığı taşın karnına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Aldığı darbe ile bisikletinden inerek ağlamaya başlayan çocuğun yardımına polisler yetişti. Önce çevik kuvvet ardından da polis müdürlerinin müdahale ettiği çocuk, daha sonra polisler tarafından evine götürülerek ailesine teslim edildi. İsminin ´Barış´ olduğunu söyleyen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada bölücü örgüt yandaşları ise, çevik kuvvet ekiplerinin gaz bombasıyla yaptığı müdahale sonrası mahalle aralarına kaçarak izini kaybettirdi. Polis, olaylar nedeniyle bölgedeki güvenlik önlemlerini arttırdı.

Haberin Devamı

DHA