Dr. Haydar Dümen Gözler erkeğe çevrilir
HABERİ PAYLAŞ

Gözler erkeğe çevrilir

Haberin Devamı

Dünyadaki kadınların yarısı belki de daha fazlası orgazm güçlüğü çekiyor. Bazıları hayatları boyunca bu duygudan bihaber yaşıyor. Bu konuda erkek de incelenmeli. Erkeğin erken boşalması varsa kadının orgazm olması güçleşir...

BÖYLE SORU YOK!

Kocam sinirleniyor

30 yaşında kadınım, 3 yıllık evliyim. Çok istekliyim, her gün eşimle birlikte olmak istiyorum. Kocam sinirleniyor. Ne yapacağım?

CEVAP

30’lu yaşlar kadın cinselliğinin doruk yıllarıdır sevgili okurum. Erkeğin ise işi zordur. Şöyle ki: Bir organ vardır, adı ve sıfatı boldur. Aslan olur, yılan olur, traktör olur yani adı kadar huyu da boldur bol!!! Kimi serçe ya da kartal gibidir. Kimi de kör topaldır. Yolunu bulsa, yönünü bulamaz. Siz aynı yatakta bile anlaşamıyorsunuz, biriniz uçuyor, diğeriniz yorgunluktan kaçıyor!!! Ama adamın haklı, onun silahı böyle. Bana göre uzun yıllar temposunu sürdürecek. Ortak payda bulamazsınız hayat biraz engebeli geçecek.

Karım tepki gösteriyor

26 yaşındayım, 3 aylık evliyiz. Cinsel organım büyük. Karım ilk gece beni reddetti. Bana “Bilseydim, evlenmezdim” dedi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bu olaya şans (!) kurbanı gibi bakmak gerekir. Aslında birçok evlilikte organ yapısı kadınlar tarafından bilinmez. Bu durum şansa ve hayallere kalmıştır, ne çıkarsa bahtına türüdür. Kullanmasını bilene organ görevini yerine getirir, bir at gibidir. Koşar ama eğitilmesi gerekir. Ülkemizde buna pek aldırış eden yoktur. Atın yemi insanlık yani ilgi, özveri ve de saygı, suyu ve tımarı ise okşanmasıdır. Boy pos yerinde, kaynak erkeğin belinde ya dizginler kimin elinde? Yaratan öyle yaratmış ama her şeye de bir çare bulunur diye açık kapı bırakmış.

Tüfek ikinci atışta kesiliyor

20 yaşındayım. Benim tüfek iki atıştan sonra kesiliyor. Hatta ikinci atışta biraz az geliyor. Bunu çözmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Aç ellerini havaya, başla duaya değerli okurum. Söyleyeceklerini aşağıda sunuyorum. Konuş kendinle: “Ey benim şansım, talihim ve yapım, bana önce bir tüfek verdin, ben onu küflendirmemek için arada bir antrenman denemeleri yaptım. Beni mahçup etmedin, yüzümü karartmadın. Bana üst üste mermi atan bir silah verseydin istemezdim. ‘Her şeyin azı karar, çoğu zarardır.’ Üstelik o mermileri nereye sıkacaktım? Beni tek mermiye programlayarak aile düzenimin temelini attın, mermi şımarıkları arasına katmadın, teşekkür ederim.”

Sürekli tahrik ediyor

20 yaşındayım, kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Beni tahrik etmeye çalışıyor. Bu sorunla nasıl başederim?

CEVAP

Değerli okurum, tahrik olmamaya devam. Evlenmeye daha zaman var. Bu kızdan da ayrılman olası değil. Kız arkadaşınla konuş. Orta yol bulacağınızdan eminim.

Nasıl uzatırım?

17 yaşında, 1.80 boyundayım. Cinsel organım 14 santim olduğu için üzülüyorum. Bu sorunu halletmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, normal ve ideal bir cinsel organın var. Boşuna kuşku yaşıyorsun. Bunu komplekse de çevirebilirsin. Herkes gibi normal yoluna devam. En iyi silaha sahip olduğunu hiç unutma.

Kız benden şikayetçi

20 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama kız şikayetçi. İlişkiye girer girmez boşalıyorum. İkincisinde ise boşalmam 1 saati buluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, çok gençsin. Zamanla her şey yerine oturacak. İlk ilişkin saniyeler içinde bitiyor, ikinci ilişkin de 1 saat sürüyorsa kız haklı. Şunun ortasını bulmalısınız. Evlendiğinde kesin tedavisi var. Bana göre şimdilik dert etme, idare et.

Cinselliği sevemedim

32 yaşında kadınım. Uzun yıllar evli kalıp boşandım ama cinselliği sevemedim. Sevgilim var yine değişen bir şey yok. Kosantre olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu kadar kısa bir soruyla soruna teşhis koyamam ki. Pusulamı kaybetmiş gibiyim. Ama Freud’un ünlü bir sözü var; ‘Soğuk kadın yoktur ama kadının ateşini yakamayan erkek vardır.’ Bu saptama bilimsel kitaplara geçmiştir. Bu konuda şanssız biri olabilirsin.

Sabaha kadar sevişebilirim

32 yaşında kadınım. Orgazm olamıyorum. Kadının orgazmı nasıl bir şey? Gece boyunca ilişkiye girebilirim, hep isteğim var. Erkek arkadaşım orgazm olmadığım için doymadığımı söylüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, sabaha kadar sevişmek isteğini düşünürsem sevgilinin erken boşalması olduğu aklıma geliyor. Sevgilin için söylüyorum bu birleşmeler 10-15 dakika sürse her saat başı olsa 10 saat eder. Yani bütün gece uyumamak gibi bir şey. Kadınlarda boşalmayı şöyle anlatayım: Sıcak yaz günü susamışsın, 1 bardak buzlu limonatayı içmişsin sonuna kadar. Bilmem daha nasıl anlatayım.

Zevk almıyorum

Mastürbasyon yapmaktan zevk almıyorum. Okuldaki kız arkadaşlarıma ilgi duyuyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, doğa senin önüne çok güzel bir harita koymuş, karşı cinse yönlen diyor. Ama bu en yakınlarınla olmaz. Bir biçimde flört, arkadaşlık olabilir, cinsel doyum için risksiz fırsatları değerlendirirsin.

Aldatılmak istemiyorum

23 yaşındayım. Penisim 7-8 santim. Bu çok moralimi bozuyor. Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Onu tatmin edemezsem diye endişeliyim.

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ereksiyon halinin ölçüsünü söylemiyorsun gibi geldi bana. Şişmansan, kasıklarında biriken yağlar penisi birkaç santim yutar, görüntüyü küçültür ama boyu normaldir. Senden ricam, penisin sertleşmiş boyunu cetveli o kasık yağlarının üzerine bastırıp ölç. Tekrar yaz ki, korkundan seni kurtarayım.

Benimki büyük diye korkuyorum

25 yaşındayım, cinsel organım büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum ama vazgeçiyorum. Beni istemezse diye endişeliyim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının korkusu kadar sen de kork. Çünkü evlilik öncesi bu tür deneyimlerin kızda yaratacağı şok ve korkular, onu hayatı boyunca cinsellikten soğutabilir. Buna hakkın yok. Evet, cinsel organın büyük, bu senin sorunun. Onu tıbben küçültemiyoruz. Büyük penisler, kadınlarda karın ve kasık ağrılarına sebep oluyor, kadınları cinsellikten soğutuyor.

Garip sesler çıkıyor

1.5 yıldır evliyim. 1 aydır eşimle ilişkiye girerken vajinamdan garip sesler geliyor. Daha önce olmuyordu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bazı kadınlarda görülen bir olay. Olsa olsa temposu düşük cinsel birleşme bu sorunu çözer gibi geliyor bana. Ama sorununuz keyfe keder türden. Kafanı takmamanı öneririm.

Kız ilişki mi istiyor?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım çok yakın davranıyor. Sanki ilişkiye girmek istiyor gibi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, kızın öyle düşündüğünü sanmıyorum. Kız seninle yan yana olmak, elini tutmak, parkta dolaşmak, şakalaşmak, kaçamak da olsa öpüşmek istiyor. Bundan adım gibi eminim. Sen aklına başka şeyler getirme.

GÜNÜN SÖZÜ

Bana bir şey olmaz diyenler haklıdır. Çünkü bir şey olduğunda olanı görmeyecekler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder