Spor Gözler yeniden Muslera'da

Gözler yeniden Muslera'da

Paylaş
Gözler yeniden Muslera'da

Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen, sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro transferini dondurdu. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro transferini askıya aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi. Dün Brezilya basınında Lauro ve Taffarel'in fotoğraflarının yayınlanması ve Brezilyalı kalecinin menajerinin katıldığı radyo programında "Galatasaray ile anlaştık" açıklamalarının ardından taraftar gün boyunca kulübe bu transfer nedeniyle çeşitli kanallarla tepkisini dile getirdi.

ALBAYRAK DA DOĞRULAMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu seçimi için Ankara'da bulunan Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "Lauro hayırlı olsun, az maliyetle büyük bir yıldız yaratacağız" sözlerini kullanmıştı. Yönetim taraftarın büyük tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçerek rotasını daha önce Lazio Kulübü'ne "Artık, ilgilenmiyoruz" dediği Fernando Muslera'ya çevirdi. Galatasaray, Roma Kulübü'ne teklifini yeniledi.

Ayrıca, Lazio'nun uzun süredir transfer listesinde olan Lorik Cana da takasta kullanılacak.

Haberin Devamı