Spor Göztepe’ye kötü haber!

Göztepe’ye kötü haber!

Paylaş
Göztepe’ye kötü haber!

Brezilya Milli Takımı’nın antrenörü Cleber Xavier ile analizcisi Fernando Lazaro, bu hafta Avrupa’ya geliyor. İkili, İngiltere’de Liverpool-Manchester City ve Fransa’da Monaco-Nice maçlarını izleyecek. Xavier ve Lazaro’nun sonraki adresi ise Türkiye olacak. Brezilyalı futbol adamları, Fenerbahçe’nin Göztepe ile oynayacağı maçta Giuliano’yu seyretmek için tribündeki yerlerini alacak.

Brezilya Milli Takımı’nın antrenörü Cleber Xavier ile analizcisi Fernando Lazaro, bu hafta Avrupa’ya geliyor. İkili, İngiltere’de Liverpool-Manchester City ve Fransa’da Monaco-Nice maçlarını izleyecek.

Xavier ve Lazaro’nun sonraki adresi ise Türkiye olacak. Brezilyalı futbol adamları, Fenerbahçe’nin Göztepe ile oynayacağı maçta Giuliano’yu seyretmek için tribündeki yerlerini alacak.

Bu durum, bu sezon başarılı bir performans sergileyen Josef’in kendini göstermesi adına da önemli bir fırsat olacak. Giuliano ve Josef De Souza, Dünya Kupası hayallerini gerçekleştirmek adına Göztepe karşısında farklı bir motivasyonla sahaya çıkacak.

Haberin Devamı