Candaş Tolga Işık Gözümüzü sokaktan ayırmayalım
HABERİ PAYLAŞ

Gözümüzü sokaktan ayırmayalım

Haberin Devamı

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından sıradaki plan Türkiye’de bir kaos, bir iç savaş ortamı yaratmak.

Bu tezgahın farkına varmak sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Başbakan Binali Yıldırım’ın değil bu ülkeye yürekten bağlı herkesin, hepimizin vazifesi.



FETÖ de dahil Türkiye’deki tüm terör örgütlerinin iplerini elinde tutan o meşhur üst akıl toplumun fay hatlarını tetikleyecek provokasyonlar için hazırlanıyor.

Kürtler ve Türkleri, Aleviler ve Sünnileri, laikler ve muhafazakarları, Kemalistler ve İslamcıları karşı karşıya hatta çatışmaya sürüklemek istiyorlar.

Hedefleri, Türkiye toplumunda ne kadar farklı düşünen, farklı yaşayan kesim varsa bunları kutuplaştırıp bir iç savaş ortamı yaratmak.

Sadece etnik, mezhepsel ya da yaşam tarzından kaynaklanan farklılıklar da değil bu.

Üst aklın futboldan sanata kadar yaşamın her alanında kitleleri provoke edebilecek her türlü tuzağına karşı hazırlıklı ve tedbirli olmalıyız.



Yaşadığımız coğrafyaya iyi bakın. Arap Baharı’na bakın! Suriye’ye bakın! Son dönemde Amerikan istihbaratı sponsorluğunda gerçekleşen bütün darbeler, müdahaleler sokak hareketleriyle başlatıldı.

Daha önce de yazdım, yine yazıyorum.

Halihazırda başta FETÖ elebaşı ve neredeyse örgütün tüm militan kadrolarına hamilik eden Amerikan devleti göstermiştir ki, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi müttefikimizin bilgisi dahilinde gerçekleştirilmiş bir ihanettir.



Eskiden Amerika bir ülkeyi işgal etmeye karar verdiğinde havadan uçakları, denizden donanması, sınırdan askerleriyle girerdi.

Irak’taki hezimetin ardından işgal konseptini değiştirmek zorunda kaldılar.

Amerikalı “dostlarımız” artık askerleriyle değil, sokaktaki ajanlarıyla işgale kalkışıyorlar.



İkinci darbe söylentilerinin dillendiği bu dönemde, bir gözümüz kışladayken diğer gözümüzü de sokaktan ayırmamakta fayda var.

Haini bu kadar bol bir ülkede kimin bu vatanı ne zaman satacağı belli olmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder