Dr. Haydar Dümen Gözünde büyütme
HABERİ PAYLAŞ

Gözünde büyütme

Haberin Devamı

Erkeklerde ilk ilişkiler genellikle genelevde yaşanıyor. Çoğu da başarısızlıkla sonuçlanıyor. Heyecan ve korkudan sertleşme olmuyor, genç erkeğin başı öne eğiliyor, kendini suçluyor... Çocuklar ilklerde sorunlar çıkabilir. Gözünüzde büyütmeyin, zamanla işler yoluna girecek...

BÖYLE SORU YOK

365 gün 6 saat ilişkiye girerim

Defalarca ilişkiye girdim. Bıkmadan, usanmadan 365 gün 6 saat cinselliği yaşayabilirim. Sevgililerim bu yüzden benden ayrılıyor. Ne olur bir çözüm yolu gösterin.

CEVAP: Değerli okurum, bence sakıncası yok ama yol göstereyim. Teknolojiyi devreye sok. Bırak masum kızın, kadının peşini. Eğer kızlı-erkekli bir ortamda yakalanırsan nasıl temizlersin sicilini? Üstelik resmi tutanaklara göre de kirletirirsin ailenin seceresini. Bu nedenle bir düzine şişme bebek al. Bir haftalık stok sana yeter! Patlayan çöpe gider. Ambalajındakiler sıraya girer!!!

Ayaklara dayanamıyorum

Bakımlı ayaklar ilgimi çekiyor. Kadınların ojeli, bakımlı ayaklarına, ince çoraplara ve topuklu ayakkabılara bayılıyorum. Kendime kızsam da bu fetişistliğin önüne geçemiyorum. Bu sevdadan kurtulabilir miyim?

CEVAP: Değerli okurum, ‘Renkler ve zevkler tartışılmazmış’ ama her ikisinde de dengeler zorlanırsa tartışmayı bırak engellenir bile. Diyelim ki bir erkek bayrak kırmızısı bir kostümle dolaşırsa yadırganır. Kafayı yediği düşünülür!!! Senin zevk tercihini fotoğraflayalım. İnce çoraplar, pedikürcüden çıkmış, kremlerle ovulup yumuşatılmış ayaklar... Ojeli tırnaklara da topuklu marka ayakkabılar yakışır. Eğer mirasyediysen bunda da sorun yok. Ayak fetişisti olduğunu kadına söylersen doğru olur. Kadının evet ya da hayır yanıtı şansına kalmış. Ne çıkarsa bahtına, oturursun tahtına. Tahtına oturduğun sürede bir gün sıkılırsan gidersen psikiyatrına.

Cinsel organım hala uzuyor

28 yaşındayım. Göğsümde yeni kıllar çıkmaya başladı ve hala cinsel organım uzamaya devam ediyor. Acaba benim bir sorunum mu var?

CEVAP: Değerli okurum, görmedim, bilemedim, söyleyememli 3 maymunu oynayacağım. Bu nedenle sorun var desem, doğrudur. Fil hastalığında organ devasa büyür. Yok desem, birileri “Sen tıbbın yalancı ya da gizli tanığı mısın?” diyerek üzerime yürür. İşimiz kaldı fala. Çıkalım bir dağa. Teleskobumuzu ayarlayalım okurumuzun bacak arasına. Enfraruj ve termal kameralarla durumu inceleyelim. Sonucu da sana bildirelim. Bizim bu saydığımız sistem kurulana kadar istersen, sana zahmet olmazsa santimini bize bildiriver. Bizi de bu külfetten kurtarıver.

Neden sertleşme bitiyor?

22 yaşındayım, 6-7 kadınla ilişkiye girdim. Penisim birleşirken sertliğini kaybediyor. Cinsel organım büyük. Neden böyle oluyor? Doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP: Sevgili okurum, sanıyorum girdiğin ilişkiler genelevdeydi. Geneleve sıcak bakmıyorum. Orada ruhla beden bütünleşmiyor. Penisin gerçekten büyük. Bazen bu da olumsuz rol oynuyor. Nedense ülkemizde her erkek penisinin normal sınırlarının biraz üstünde olmasını istiyor. Bilmiyorlar ki, o boy hem kadına zarar veriyor hem de ilerde sertleşme sorunları yaratıyor. Mutlaka bir uzman kontrolünden geçmen gerekecek.

Kız neden kaçıyor?

1 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Ben boşalamıyorum, kız çok acı çekiyor ve benden sürekli kaçıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, bana öyle geliyor ki, gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasiteni mastürbasyona göre programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Biraz fantezilerle beynini kamçıla. Bir süre kıza alışmaya çalış.

Cinselliğe çok düşkünüm

35 yaşında, evli erkeğim. Cinselliğe çok düşkünüm. Gecede en az 2-3 sefer ilişkiye girmek istiyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP: Değerli okurum, beden senin, ruh senin, kadın senin. Ben “Normal değildir” desem ne olacak. Sen bildiğini okuyacaksın. Bu soruyu kadınına sor. O razıysa sorun yok.

Yaşadıklarımdan çok pişmanım

21 yaşında kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama şimdi pişmanlık duyuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, olan olmuş, aklın başına gelmiş. Yaşadaklarından ders al. Önündeki yılları da harcayıp gitme.

Ya canım yanarsa?

2 ay önce kürtaj oldum. Şimdi eşimle ilişkiye giremiyorum. Çünkü canım yanacak diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, canın yanmayacak. Her şey iyi olacak. Tabii ki ilerde çocuğun olacak. Korku ve kuşku cinselliğin büyüsünü bozar.

Ağrı oluyor

18 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girince ağrıdan başka bir şey hissetmiyorum. Nişanlım “İleride düzelir” diyor. Ne yapayım?

CEVAP: Değerli okurum, kadın-doğum uzmanına gidersen iyi olur. Kendini kastığını sanıyorum. Evliliğe ve cinselliğe alış. Kendini kasmamayı öğren.

Penisim yamuk...

29 yaşındayım. İlişkiye girerken zorlanıyorum çünkü penisim sola doğru eğri. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, gerçekten eşin için sorun yaratıyorsa zor olmayan bir operasyonla düzeltilebiliyor. Nasıl olacağını üroloji uzmanlarıyla konuşman gerekir.

Geceleri boşalıyorum

23 yaşındayım. Geceleri uykuda boşalıyorum. Bu durum haftada 3-4 kez oluyor. Bunu nasıl durdurabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, niye durduracaksın? Maşallah kaynak zengin. Fazlası taşıyor. Bir süre sonra geçecek. Ama mastürbasyonu hızlı yapma, kendini yavaşa alıştır ve sert yatakta yat.

Kız korkuyor ama istiyor

Penisim büyük. Kız arkadaşım korkuyor ama ilişkiye girmeyi çok istiyor. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP: Değerli okurum, önerecek bir şey bulamadım. Organla uzlaşmanı sağla. Kimsenin kanına, canına dokunma. Sabırlı ol, üzerine çökmüş bu çileyi çekmeye hazırlıklı ol. Kıza da zarar verme.

Heyecandan olmuyor

18 yaşındayım. Geçen yıl bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim, heyecandan sertleşme olmadı. İkinci kez yine aynı şey başıma geldi. Şimdi tekrar gitmek istemiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli yavrum, her gencin başına gelen olayı anlatıyorsun. O koşullarda ilk deneyimler heyecanlı, korkulu olur. Heyecan, güvensizlik penisin sertleşmesini de engeller. Bir daha denesen sertleşebilir de, sertleşmeyebilir de. Kafana takmayacaksan da bir kere daha dene. Bana sorarsan o kapıların önünden geçme. Olanları gözünde büyütme.

Korunmasız ilişkiye girdim

Genelevde ilişkiye girdim. Oradaki kadınlarının sürekli sağlık kontrolünde geçtiğini öğrendim. Yine de hastalık kapmış olabilir miyim?

CEVAP: Değerli okurum, büyük ihtimalle hayır. Bir tekerleme vardır; olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Mantık duyguya yenik düşürse iş şansa kalmıştır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder