Spor Grasshoppers Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?

Grasshoppers Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?

Paylaş
Grasshoppers Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?

Grasshoppers Fenerbahçe maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanı yüksek bir mücadele spor severleri bekliyor. Peki Grasshoppers Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe, 5. kez gruplara kalmak için sahada. UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda bu akşam 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre'de Grasshoppers'a konuk olacak sarı-lacivertliler, 5. kez bu organizasyonda gruplara kalmayı hedefliyor. Fenerbahçe, bu akşam 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre’nin Grasshoppers takımı Zürih şehrindeki Letzigrund Stadı’nda TSİ 20.00’de oynanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

GRASSHOPPERS FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Grasshoppers Fenerbahçe maçı 25 Ağustos Perşembe yani bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından yayınlanacak. Bu sezon Fenerbahçe veya Şampiyonlar paketi almış üyeler bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecekler.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda bu akşam 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre'nin Grasshoppers takımı karşısında tur arayacak. Geçen hafta Ülker Stadı'nda rakibini farklı mağlup ederek tur için büyük avantaj yakalayan sarı-lacivertliler, 3-0'lık skorun getirdiği rahatlıkla sahaya çıkacak.


Haberin Devamı