Yaşam 'Grip olan gelmesin'

'Grip olan gelmesin'

Paylaş
'Grip olan gelmesin'

Zonguldak'ta 65 yaşındaki Nevzat Topçuoğlu, işlettiği kahvehanenin girişine 'Grip olan kahvehaneye gelmesin' yazısı asarak, hastalığın müşterilerine bulaşmaması için önlem aldı

İncivez Mahallesi’nde 4 yıldır kahvehane işleten Nevzat Topçuoğlu, son günlerde mahallede ve çevresinde grip hastalığının yaygınlaşması üzerine hazırladığı, ’Grip olan kahvehaneye gelmesin’ yazısını işyerinin girişine astı.

Haberin Devamı

Topçuoğlu, hastalığın müşterilerine bulaşmasına karşı önlem aldığını söyledi. Son günlerde grip salgınının arttığını ve tanıdığı bir çok kişinin hastalığa yakalandığını belirten Topçuoğlu, şöyle konuştu:

"Burası mahalle kahvesi. Ve mahallede hemen hemen herkes grip olmuş durumda. Buraya sürekli gelen müşterilerimin de çoğu aynı şekilde grip. Bu yüzden bu yazıyı asmak zorunda kaldım. Grip olanlar bu yazıyı görünce içeriye girmiyor. Dışarıda çay içip gidiyorlar. Bu, salgının diğer müşterilerime bulaşmaması için aldığım bir önlem. İnsanlar da saygı gösteriyor. Grip hastalığı da özellikle yaşlı insanları çok etkiliyor. İnsanlar bilinçlensin. Hastalığı taşıyan evinde istirahatini yapsın, hastalığı atlattıktan sonra çıksın."

Haberin Devamı

Kahvehaneye gelenler de hastalığın kendilerine bulaşmasına karşı alınan bu önlemden çok memnun olduklarını söyledi.

DHA