Spor Grup karıştı

Grup karıştı

Paylaş
Grup karıştı

Galatasaray'ın Kopenhag deplasmanından mağlup ayrılması, Juventus'un da Madrid ile berabere kalmasından sonra gruptaki takımlar arasındaki rekabet kızıştı

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanan maçlar sonunda Galatasaray, Danimarka'da Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu. Juventus ise sahasında önce öne geçti, ardından geriye düştü. Son sözü yine Juventus söyledi ve sahasında Madrid ile 2-2 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçların ardından Real Madrid, gruptan çıkma şansını artırırken; diğer üç takım 2. sırada gruptan çıkmak adına birbirleriyle yarışacak. Galatasaray, bu puan kaybından sonra 4 puanda kalırken, Kopenhag da hanesine 3 puan yazdırarak puanını 4'e çıkardı. Juventus, henüz galibiyet yüzü göremezken grubun son sırasında 3 puanda kaldı. Kalan son 2 haftada gruptan çıkmak adına bu 3 takım birbirleriyle adeta savaşacak.

'Cezalı futbolcu oynattılar' iddiası

Kopenhag'da Delaney Galatasaray maçı öncesinde, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları son iki maç olan Galatasaray ve Real Madrid maçında sarı kart görmüş, bu durum da cezalı duruma düşmesi gerektiği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak UEFA'da art arda 3 sarı karttan sonra cezalı duruma düşülebileceği kuralı yer alıyor.

İşte grupta kalan maçlar


27 Kasım Çarşamba

Real Madrid - GALATASARAY

Juventus - Kopenhag

10 Aralık Salı

GALATASARAY - Juventus

Kopenhag - Real Madrid

Haberin Devamı