Gündem Grup sekse almayan eşini öldüren kocaya müebbet

Grup sekse almayan eşini öldüren kocaya müebbet

Paylaş
Grup sekse almayan eşini öldüren kocaya müebbet

Antalya'da, eşi 29 yaşındaki Dilber Kılıç'ı bıçakla öldürdükten sonra intihara kalkışan 41 yaşındaki Dindar Kılıç, 3'üncü kez çıktığı hakim karşısında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Antalya’nın Altınkum Mahallesi’nde geçen 29 Ocak’ta meydana gelen olayda, ikinci evliliğini yaptığı 6 yıllık eşi Dilber Kılıç’ı bıçakla öldüren Dindar Kılıç, aynı bıçağı karnına saplayarak intihara kalkışmıştı. Ağır yaralanan Kılıç, olay sırasında evde bulunan Emrah K.’nin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Dindar Kılıç ilk ifadesinde eşinin sekse aşırı düşkün olduğunu belirterek sanal alemden tanıştığı erkekleri evine getirdiğini ve zaman zaman grup seks yaptıklarını, son olayda ise kendisini grup sekse almadıkları için çok içerlediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen 3’üncü duruşmada Dindar Kılıç son savunmasını yaptı. "Eşimin bırakın canına, saçının teline kıyamam" diyen Kılıç, eşinin internet ortamında tanıştığı Emrah K. ile birlikte olmak istediğini kendisine söylediğini, çok sevdiği eşini kırmamak için de birlikte grup seks yaptıklarını söyledi.

Bir önceki duruşmada anlattıklarını tekrar eden Dindar Kılıç, olay gecesi yine Emrah K.’nın evde olduğunu ve kendisini grup sekse almadıkları için eşiyle tartıştığını tekrarladı. Eşinin kendi erkekliğine hakaret ettiğini ileri süren Dindar Kılıç, "Bunun üzerine onu iterek koltuğun üzerine düşürdüğümde korkutmak için elime aldığım bıçağı ’Bak senin boğazını keser öldürürüm’ dediğimde, o bıçağın sapından tutup kendi boğazına saplayıverdi. Ardından bıçağı kaptığım gibi, bir onun karnına, bir kendi karnıma bıçakla sapladım. Baktım nefes almıyor. Bu sefer deliye döndüm. Dışarı çıkan bağırsaklarımı elimle toplayarak, komşulardan yardım istedim. ’Eşimi kurtarın’ diye feryat ettim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kılıç’ın avukatı Tuba Karateke de müvekkilinin suçu tahrik altında işlediğini iddia etti.

Dilber Kılıç’ın annesi Solmaz Korkmaz ise verilen arada, "Hiç kimse karısının dostunu evine getirmez. Yalan söylüyor. Dilleri tutulsun. Benim kızımı satmak istedi. Kızım karşı gelince boğazına bıçak dayayıp öldürdü ve bunları kendisini kurtarmak için iftira ediyor" dedi.

Mahkeme aranın ardından verdiği kararında tahrik indirimi talebini reddederek, Dindar Kılıç’a önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi, ardından mahkemedeki iyi halini göz önüne alarak bu suçu ömür boyu hapis cezasına çevirdi.

Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA)