Spor GS Store saldırısında 15 gözaltı

GS Store saldırısında 15 gözaltı

Paylaş
GS Store saldırısında 15 gözaltı

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında bazı taraftarlar Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GS Store mağazasını taşladıktan sonra içeri girmeye çalıştı

Mağazanın kapalı olan kepenklerine zarar verip camları kırarak içeri giren taraftarlar, forma ve diğer ürünleri dışarı çıkararak ateşe verdi.

GS TARAFTARLARI NÖBET TUTTU

Fenerbahçe, şampiyonluk kutlamalarının bitmesinin ardından, gece saatlerinde hasar gören GS Store mağazası önüne gelen bir grup Galatasaray taraftarı, mağazaya yapılan saldırıya isyan etti. Kepenkleri açık halde bulunan mağaza önünde gece nöbeti tutan grup, yoldan geçen bazı Fenerbahçeli taraftarlarla da tartışma yaşadı. Saldırı sonrası mağaza içerisindeki ürün reyonları boş kalırken, güvenlik kameralarının ise ters çevrildiği görüldü. Galatasaray Store mağazası önünde nöbet tutan Galatasaray taraftarları, tuttukları nöbetin ardından sahaba karşı mağaza önünden ayrıldı.

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bu arada olayla ilgili 15 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüphelilerin, ifadelerinin alınmasının ardından savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.

Ramazan EĞRİ-Uzay KESMEN, İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı