Bilim - Teknoloji GTA 5 yine "bildiğiniz gibi"
Paylaş
GTA 5 yine "bildiğiniz gibi"

Eğer PC'nizde GTA 5 oynayacağınız günü heyecanla bekliyorsanız,bu haber sizi "yine" üzecek!

Rockstar Games, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamayla GTA 5'in PC sürümünün çıkışının birkaç hafta gecikeceğini söylemişti. Ancak görünen o ki birkaç hafta, Rockstar Games için yetmedi.

Grand Theft Auto 5'in bilgisayarlara 27 Ocak'ta gelmesi planlanıyordu, ancak oyunun geliştiricileri geçen ay bir açıklamayla bunun 24 Mart'ta gerçekleşeceğini, "bir miktar daha test ve cilalamaya ihtiyaçlarının olduğunu" söylemişlerdi.

Şimdi ise Rockstar, "oyunun yeterince parlatıldığından emin olmak için, biraz daha zamana ihtiyaç var" diyerek GTA 5'i bir kez daha ertelediğini doğrulamış oldu. GTA 5'in grafik ve teknik açıdan oyunun şimdiye kadarki en gelişmiş sürümü olduğunu vurgulayan firma, oyunun güncel donanımlar için geniş destek, daha yüksek detaylar, derin yapılandırma seçenekleri, ultra-high-definition desteği gibi PC'ye özel geliştirmelerle geleceğini söylüyor.

GTA V'in PC sürümünün piyasaya sürüleceği tarih, Rockstar'ın son söylediğine göre 14 Nisan olacak. Oyun için ön sipariş vermiş olanlar, GTA Online'da kullanılabilecek 200.000 dolar oyun içi nakde sahip olacaklar. Yeni GTA Online Heists işlevinin 10 Mart'ta kullanıma sunulması bekleniyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Kaynak: CHIP Online