Spor 'Guardiola benimle konuşmuyor'

'Guardiola benimle konuşmuyor'

Paylaş
'Guardiola benimle konuşmuyor'

AC Milan takımına transferi gündemde olan Barcelona'nın İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimoviç, Guardiola'nın kendisiyle konuşmadığını söyledi

Zlatan İbrahimoviç, İspanyol basınında yer alan açıklamalarında, "6 ay boyunca teknik direktör benimle sadece iki kez konuştu. Sorun ne bilmiyorum, cevabım yok" ifadelerini kullandı.

Ailesiyle birlikte Barcelona’da olmaktan memnun olduklarını ve Katalan takımının yöneticileriyle konuştuğunda kendisine "seni satmak istemiyoruz" dediklerini anlatan İbrahimoviç, "Guardiola’nın ne istediğini bilmiyorum çünkü benimle konuşmuyor" açıklamasında bulundu.

GUARDIOLA: ZLATAN HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM

İbrahimoviç konusunu bir an önce kapatmak isteyen Guardiola ise İsveçli futbolcunun son sözleri üzerine "En azından bu kez menajeri değil o konuşuyor. Ben, kurumun iyiliği için Zlatan hakkında konuşmayacağım. Bunu zaten kulüp ve futbolcunun menajeri yapıyor" cevabını verdi.

"AKIL HASTANESİNE GİTMELİ"

İbrahimoviç’in menajeri Mino Raiola, geçmişte basına yaptığı açıklamalarda İbrahimoviç’i istemediği için Guardiola hakkında "akıl hastanesine gitmeli" şeklinde sözler kullanmıştı.

Bu arada Milan kulübünün en üst düzey yöneticisi Adriano Galliani ile Barcelona kulübü yöneticileri arasında İbrahimoviç pazarlıklarının bugün de devam edeceği belirtildi.

"İbrahimoviç’i Milan’a götürmek için elimden geleni yapacağım" diyen Galliani, "görüşmeleri sürdüreceğini ancak bonservis bedelinden dolayı pazarlıkların çok zor olduğunu" dile getirdi.

Haberin Devamı