Spor Güiza antrenmanda sakatlandı

Güiza antrenmanda sakatlandı

Paylaş
Güiza antrenmanda sakatlandı

Fenerbahçe, sabah yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü

Can Bartu Kamp Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman teknik direktör Christoph Daum’un motivasyon konuşmasıyla başladı. Antrenman öncesi Brezilyalı defans oyuncusu Bilica’nın doğum günü kutlandı ve kendisine sembolik kupa verildi.

GÜİZA SAKATLANDI

Sol topuğunda sakatlığı bulunan İspanyol golcü Güiza ise topla çalışma sırasında çalışmayı yarıda bırakarak tesislere girdi. Güiza, daha sonra tekrar sahaya çıkarak spor ayakkabıyla bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmana teknik heyetten izinli olan Lugano ile çocuğu rahatsızlanan Semih katılmadı. Uruguaylı futbolcu Lugano’nun bugün İstanbul’a gelmesi ve yarın çalışmalara katılması bekleniyor. Golcü futbolcu Semih ise, antrenman sona erdikten sonra tesislere gelirken, sahada düz koşu yaptı.

ÖZER HURMACI YEDEK TAKIMDA

Sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanda teknik ve taktik çalışmaların ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana A2 takımından Hasan ve Enis de katıldı.

Ligin son maçlarında bulduğu şansı çok iyi değerlendiren Özer’e Alman teknik adamın yine yedek takımda yer vermesi dikkat çekti.

Bu arada yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Önder ve Kazım, bu akşam Can Bartu Kamp Tesisleri’nde takımdan ayrı çalışmalar yapacağı bildirildi.

Uğur DEMİRKIRDI/İstanbul DHA

Haberin Devamı