Spor Güiza kadro dışı!

Güiza kadro dışı!

Paylaş
Güiza kadro dışı!

Güiza kadro dışı!

Fenerbahçe'de Güiza kadrodışı kaldı. Yeni sezon hazırlıkları için Belçika'ya gidecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman İspanyol futbolcu Guiza'yı kamp kadrosuna almadı.

Haberin Devamı

Güiza'nın gelecek sezon Fenerbahçe forması giymesi çok zor görünüyor. Yönetimin, en uygun teklifte Güza'yı yollayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Resmi açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

Yeni sezon hazırlıkları dahilindeki kamp çalışması için 12 Temmuz Pazartesi günü Belçika’ya gidecek olan Profesyonel Futbol Takımımızın 24 kişilik kamp kadrosu şu oyunculardan oluşmaktadır:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez.

Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Özer Hurmacı, Gökhan Gönül, Daniel Güiza ve Uğur Boral Belçika kampına götürülmeyecek. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını İstanbul’da ve Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek. Dünya 4.’sü olan Uruguay Milli Takımı’nda yer alan oyuncumuz Lugano ise daha sonra takıma katılacak.

Kafilemiz, 12 Temmuz Pazartesi günü saat 10.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika’ya hareket edecek.

Haberin Devamı