Spor Güiza'dan hayat öpücüğü

Güiza'dan hayat öpücüğü

Paylaş
Güiza'dan hayat öpücüğü

Ziraat Türkiye Kupası 3-0'ın rövanş mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'a 3-1 mağlup olmasına rağmen yarı finale adını yazdırdı

Sarı-lacivertli takıma turu getiren golü 90+1'de Daniel Güiza kaydetti. Ev sahibi takımın golleri ise 18'de Iglesias, 33'te Ivankov (pen.) ve 64'te Turgay Bahadır'dan geldi.

MAÇTAN NOTLAR

Bursasporlu taraftarlar, bilet fiyatlarının pahalı olması ve ilk maçta alınan 3-0'lık yenilgi nedeniyle maça fazla ilgi göstermedi.

Atatürk Stadı'nda maç öncesi tribünlerde yer yer boşlukların olduğu gözlendi.

Bursa emniyeti, karşılaşma için geniş güvenlik önlemleri aldı. Özel güvenlik personeliyle birlikte yaklaşık 2 bin güvenlik gücü, karşılaşmada görev aldı.

Karşılaşmaya gelen futbolseverler, 3 aşamalı aramadan geçirildikten sonra stada alındı. Bileti olmayan, alkollü oldukları tespit edilen taraftarlar ise stat çevresinden uzaklaştırıldı.

Bursaspor taraftarları, tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak “yumruk şov” yaptırdı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın “Maça atkılarınızla gelin, atkı şov yapın” isteğini de karşılıksız bırakmadı.

Bursaspor tribünlerinin sık sık “atkı şov” eşliğinde marş ve şarkılar söyledikleri gözden kaçmadı.

Fenerbahçeli taraftarlar da maçı açık kale arkasında kendilerine ayrılan bölümde izledi.

FENERBAHÇE'DEN YEDEK AĞIRLIKLI BİR KADRO

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum, ilk maçta elde edilen 3-0'lık skorun avantajıyla rövanş maçında, sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı.

Emre Belözoğlu, Alex, Semih gibi as oyuncular yedek soyunurken, bu sezon ilk 11'de fazla şans bulamayan Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Deniz Barış ve Vederson, Bursaspor karşılaşmasında Daum tarafından as kadroda sahaya sürüldü.

IGLESIAS İLK 11'DE

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da geçen çarşamba İstanbul'da oynanan ilk maçta sakatlanan ve bir haftadır yoğun tedavi gören Sercan'ı yedek soyundururken, bu oyuncunun yerine devre arasında transfer edilen Leonardo Iglesias'a ilk 11'de şans verdi.

Bu sezon Bursaspor'un en iyileri arasında gösterilen Ivan Ergiç ise 18 kişilik kadroda bile yer almadı.

2

Haberin Devamı