Spor Güiza'ya aile terapisi

Güiza'ya aile terapisi

Paylaş
Güiza'ya aile terapisi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başka bir takıma gönderemediği Daniel Güiza ile yakından ilgilenmeye başladı

Fenerbahçe’nin yollamak istediği, ama alıcı bulamadığı Güiza’ya, Başkan Aziz Yıldırım ‘çaresiz’ olarak kucak açtı! 1 Eylül’de kapanan transfer döneminin ardından önceki gece, Aziz Yıldırım, Daniel Güiza’yı İstanbul Ulus’taki Sunset adlı sosyetik lokantada ağırladı. Yemek için özellikle sakin bir köşe seçilmişti. Masanın başında Aziz Yıldırım oturuyordu. Karşısında Asbaşkan Murat Özaydınlı ve teknik direktör Aykut Kocaman vardı. Aykut hoca yanındaki Güiza’ya gece boyunca yakınlık göstermedi

Haberin Devamı

. Güiza’nın yanında sevgilisi Rocio Guirao Diaz ve 5 yaşındaki oğlu Cristian vardı. Aziz Yıldırım’ın yanında da Güiza’nın kendisi gibi İspanyol olan bir yakını (bu kişinin Güiza’nın menajeri Quique Pineve olduğu tahmin ediliyor) ve Türk tercümanı bulunuyordu. Türkiye’deki üçüncü yılına girmesine rağmen bir türlü takıma ve ortama alışamayan Güiza’nın yüzündeki o mutsuz ifade yine duruyordu.

Saat 24.00’ü gösterdiğinde Aziz Yıldırım, Murat Özaydınlı ve Aykut Kocaman Sunset’ten ayrıldılar. Güiza ve beraberindekiler 01.30’a kadar oturup ateşli biçimde durum değerlendirmesi yaptılar. Güiza’nın sessiz ve kararsız tavrı bu durum değerlendirmesi sırasında da sürdü. Ortaya çıkan tablo şu: Aziz Yıldırım, alıcı çıkmayan Güiza’ya mecburen son bir şans daha verdi. Yine olmazsa da sezon ortasında bir yolunu bulup Güiza’yı ikna edecek ve takımdan yollayacak. Bunun için de arayı bozmak istemiyor. Güiza ise ne yapacağı bilmiyor. Takıma gireceğine dair ümitleri çok az. Amacı Fenerbahçe’den iyi bir tazminat alıp bir an önce İspanya’ya dönmek.

Haberin Devamı