Gündem Güiza'yı alana arsasını verecek

Güiza'yı alana arsasını verecek

Paylaş
Güiza'yı alana arsasını verecek

Kütahya'da öğretmenlik yapan Fenerbahçe taraftarı, Daniel Güiza'yı bonservisiyle alacak takıma, kaplıca bölgesindeki 12 bin metrekarelik arsasını bağışlama vâdinde bulundu

Öğretmen Faruk Ünver, gazeteler ve televizyon kanallarında son günlerde Güiza’nın Fenerbahçe’den gönderileceğine ilişkin haberlerin arttığını söyledi.

Güiza’nın, kaçırdığı goller nedeniyle kendisine ve kendisi gibi düşünen Fenerbahçe taraftarlarına "saç baş yoldurduğunu" belirten Ünver, onu bu sezon bonservisiyle transfer edecek takıma arsa hibe edeceğini bildirdi.

Ünver, Gediz ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Ilıca Kaplıcaları’nda kendisine ait 12 bin metrekarelik arsayı, Güiza’nın gideceği takıma hibe edeceğini anlatarak, şöyle konuştu:

"GÜİZA'DAN KURTULMAMIZIN ŞEREFİNE"

"İki sezondur bizlere saç baş yolduran ve gol atamama rekorları kıran Daniel Güiza’yı bonservisiyle alacak takıma, kaplıca bölgesindeki 12 bin metrekarelik arsamı hibe edeceğim.

Bunu, Güiza’dan kurtulmamız şerefine vereceğim. Sadece hoşuma gitmeyen bir takım var, oraya giderse arsamı vermem. O takımın adı da bende saklı kalsın.

Fenerbahçemizin Güiza’dan kurtulmasını canıgönülden istiyoruz. Takımımıza canımız ve malımız feda olsun." Bu arada, söz konusu arsanın değerinin yaklaşık 50 bin lira olduğu belirtildi.