Yaşam Gül suyunun mucizesi

Gül suyunun mucizesi

Paylaş
Gül suyunun mucizesi

Cilt bakımın vazgeçilmezi gül suyu NIVEA’nın MicellAIR Makyaj Temizleme serisi ile bir araya gelerek raflarda yerini aldı

Gül Suyu İçeren Makyaj Temizleme Serisi, suya dayanıklı makyajı dahi ovalama gerektirmeden derinlemesine temizlerken, ciltte kalıntı ve yağlı bir his bırakmaz. Formülündeki gül suyu tonik etkisi sağlayarak cildi kurutmadan arındırır, ferahlatır ve cilde sağlıklı bir görünüm kazandırır.

Haberin Devamı

MicellAIR Gül Suyu İçeren Çift Fazlı Makyaj Temizleme Suyu yüz, göz ve dudaktaki suya dayanıklı makyajı ovalama gerektirmeden temizlerken ciltte yağlı bir his bırakmaz. Tüm cilt tiplerine uygun makyaj temizleme suyu, tonik etkisi de sağlayarak cildi arındırır ve derinlemesine temizler.

Tavsiye edilen raf fiyatı: 28,90TL

MicellAIR Gül Suyu İçeren Makyaj Temizleme Jeli Etkili formülüyle yüz ve dudak bölgesindeki suya dayanıklı makyajı kalıntı bırakmadan derinlemesine temizleyerken cildi kurutmaz, nazikçe arındırır.

Tavsiye edilen raf fiyatı: 24,90TL

MicellAIR Gül Suyu İçeren Süt & Tonik ile yüz ve dudak bölgesini ürün kalıntısı ve yağlı bir his bırakmadan temizlerken tonik etkisi sağlayarak cildi arındırır.

Haberin Devamı

Tavsiye edilen raf fiyatı: 24,90TL