Magazin Gülben, 4. anaokulunu açtı

Gülben, 4. anaokulunu açtı

Paylaş
Gülben, 4. anaokulunu açtı

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde, "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası kapsamında yapılan anaokulu, sanatçı Gülben Ergen'in katılımıyla açıldı

Ergen, okul öncesi eğitime dikkati çekmek için başlattığı ve Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) desteklediği proje kapsamında, Aylin Kotil tarafından yaptırılan Murat Osanmaz Anaokulu'nun açılışında, aynı anda 6 ile anaokulu yaptıklarını ve bugün 4. anaokulunu açtıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Anaokullarının yapımında kendisinin ön planda olduğunu, arka planda ise Aylin Kotil ile Osanmaz ailesinin bulunduğunu ifade eden Ergen, "Anaokullarının yapımına desteklerinden dolayı Kotil hanımefendi ile Osanmaz ailesine teşekkür ediyorum" dedi. Annelere de seslenen Ergen, eğitime önem verilmesi gerektiğini belirterek, okulların temiz tutulması konusunda çocukların eğitilmesini istedi.

Köprüköy'e gelmeden önce, "anaokuluna gidecek çocuklara hangi marka ayakkabı alsak" diye düşündüklerini ve sonra kendilerine ulaşan bilgi üzerine, okula servis aracı aldıklarını ifade eden Ergen, "Okulumuza servis hediye ettik.

Öğrencilerimiz ücretsiz olarak evlerinden okullarına gidip gelebilecekler" diye konuştu. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk de ilçeye anaokulu yaptırılmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, bunun bir başlangıç olduğunu ve devamını beklediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Anaokulunun yapımını üstlenen Aylin Kotil de Köprüköy ilçesine, annesi adına ikinci bir anaokulu yaptıracağına dair söz verdi. Konuşmaların ardından, 50 öğrenci kapasiteli, 2 sınıflı Murat Osanmaz Anaokulu'nun açılışı yapıldı.

AA