Yaşam Gülben ve Ayşe aynı filmde!

Gülben ve Ayşe aynı filmde!

Paylaş
Gülben ve Ayşe aynı filmde!

Seslendirmesi şarkıcı Gülben Ergen ile gazeteci Ayşe Arman tarafından yapılan“Tinkerbell ve Peri Kurtaran-Tinkerbell and Great Fairy Rescue”, 17 Eylül'de Türk seyircisiyle buluşacak

Walt Disney Pictures yapımı animasyonda, Gülben Ergen, “Bahçe Perisi Rosetta”yı, Ayşe Arman ise “Işık Perisi Iridessa”yı seslendirecek. Peri Tinkerbell'in ilk kez bir insanla tanıştığı tarihi anı işleyen animasyonun konusu özetle şöyle:

Haberin Devamı

Wendy ve Kayıp Çocuklar ile tanışmadan yıllar önce Tinkerbell, peri tozunun gücüne ve sihirli periler diyarına yürekten inanan Lizzy adında küçük bir kızla tanışır. Perilerin, İngiltere'nin çiçek açan çayırlarına yaptığı yaz ziyaretleri sırasında, iki farklı dünya ilk kez bir araya gelir ve Tinkerbell, bir arkadaşa ihtiyaç duyan meraklı bir çocukla dost olur.

Tinkerbell, büyük bir risk alarak hem kendi güvenliğini, hem de tüm perilerin geleceğini tehlikeye attığının farkında değildir.” Walt Disney'in, inancın ve dostluğun gerçek gücünü konu alan çizgi filminin yurt dışındaki seslendirme kadrosunda ise Michael Sheen, Lucy Liu, Mae Whitman gibi ünlü isimler yer alıyor.

Hürriyet