Yaşam Güldünya Konserleri'ne erkek sesi

Güldünya Konserleri'ne erkek sesi

Paylaş
Güldünya Konserleri'ne erkek sesi

Geçen yıl kadın sanatçılar tarafından yapılan 'Güldünya Konserleri'nin ikincisinde erkekler söyleyecek

Cihan Okan, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Mirkelam, Mustafa Ceceli, Teoman, Yalın ve Yüksek Sadakat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "İkinci Güldünya Konseri"nde şarkılarını şiddet mağduru kadınlar için söyleyecek.

Most Production tarafından "Aile İçi Şiddete Son" kampanyası kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen ve İstanbul’da töre cinayetine kurban giden Güldünya Tören’e ithaf edilen "Güldünya Konseri", Türkiye’nin ünlü erkek seslerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya getirecek.

LÜTFİ KIRDAR'DA YAPILACAK

Aile içinde kötü muamele ve şiddete maruz kalan kadınlara hukuki, psikolojik ve güvenlikle ilgili destek sağlamak amacıyla 2 yıl önce hizmete açılan Acil Yardım Hattı’na maddi destek sağlamayı ve daha çok kadına ulaşabilmesi için farkındalık yaratmayı amaçlayan konser, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konserde, Cihan Okan, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Mirkelam, Mustafa Ceceli, Teoman, Yalın ve Yüksek Sadakat’e geçen yıl olduğu gibi Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası eşlik edecek. Konserin geliri "Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı"na aktarılmak üzere Aralık Derneğine bağışlanacak. Konserin biletleri, Biletix aracılığıyla 67 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

AA

Haberin Devamı