Gündem Güle güle Can dost

Güle güle Can dost

Paylaş
Güle güle Can dost

Geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Radikal Gazetesi Ankara gece sorumlusu, can dostumuz Behzat Miser'i dün son yolculuğuna uğurladık

Radikal Gazetesi Ankara bürosu gece sorumlusu 42 yaşındaki Behzat Miser, önceki gün uykuda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Can dostumuz dün son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve iki çocuk babası olan Behzat Miser için ilk tören, Radikal gazetesi Ankara bürosunun önünde düzenlendi.

Haberin Devamı

Meslektaşlarının ve çalışma arkadaşlarının katıldığı törende Radikal Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Yetkin “Behzat’ın vefatı herkes için çok acı, beklenmedik bir ölüm oldu. O adeta, büronun bir yerde espri jeneratörü ve ruhuydu” dedi. Murat Yetkin şöyle konuştu: “Behzat mesleğini severek yapan bir gazeteciydi. Behzat hem insanlığı, hem de çocuk kalbiyle hep aramızda yaşayacak. Ben ona hakkımı helal ediyorum. Umarım o da bana etmiştir.”

Miting gibi tören

Gazete önünde yapılan törenin ardından Behzat Miser’in naaşı defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı’na götürüldü. Törene eşi Nedret, Kızı Helin, oğlu Mustafa ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer, ANAP eski Genel Başkanı Erkan Mumcu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Ercan İpekçi, Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Abakay, Parlamento Muhabirleri Derneği Başkanı Göksel Bozkurt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, mesai arkadaşları ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Haberin Devamı

Çocuklarıyla uyuyacak

Törende en duygusal anlar, Helin (9) ve Mustafa’nın (6) tabutun başında babalarıyla vedalaştığı sırada yaşandı. Helin ve Mustafa, ellerindeki kırmızı ve beyaz karanfilleri babalarının tabutunun üzerine bıraktı. Helin, babasına duydukları sevgiyi anlattı.

Behzat Miser, kendi objektifinden çocukları Helin ve Mustafa’yı eşi Nedret ile birlikte doğum gününde pastadaki mumları üflerken çekmişti. Helin ve Mustafa, bu fotoğrafın babalarının göğsüne konulmasını istedi. Behzat Miser, son yolculuğuna kalbinin üzerinde Helin, Mustafa ve eşi Nedret’in fotoğrafıyla çıktı.