Beden Sağlığı Gülerken görünen diş etine 'pembe' dokunuş

Gülerken görünen diş etine 'pembe' dokunuş

Paylaş
Gülerken görünen diş etine 'pembe' dokunuş

Gülerken diş etleriniz fazla görünüyor ve bu durum sizi rahatsız ediyorsa üzülmeyin! Pembe estetik yöntemiyle siz de hayalinzideki gülüşe sahip olabilirsiniz

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, "Güldüğünde diş etleri çok görünen bireylerin 3 büyük dezavantajı vardır. Birincisi, estetik görünmez. İkincisi, böyle bireylerde genelde dişler gereğinden kısadır. Diş eti çok görünüyor, dişler kısa, dudakların ince olması kişinin gülüşünü olumsuz yönde etkiliyor. Bazı bireyler bu durumdayken gülemez hale geliyor veya gülüşünü çok kısıtlar hale geliyor" dedi.

AĞRISIZ KANAMASIZ BİR YÖNTEM

Pembe estetik yöntemi ile kişinin bu durumundan 15-20 dakika gibi kısa bir sürede kurtulduğunu ifade eden Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, şöyle konuştu:

"Pembe estetikte diş etleri özel bir lazer veya elektro cerrahi yöntemiyle yukarı doğru çekilebiliyor. Ağrısız ve kanamasız bir işlem olmakla beraber kişi tedavi sonrası günlük hayatına devam edebiliyor. Pembe estetik tedavisinin faydası ise kişinin diş etleri daha az görünüyor ve dişler ortaya çıkarak daha büyük hale geliyor. Pembe estetik yaptırmak isteyen kişinin dişlerinde sorunlar var ise estetik işlemi gerçekleştikten sonra lamineler yapılmalı veya zirkonyum diş kaplama yapılmalı."

Haberin Devamı