Magazin Güllü aşka yelken açtı!

Güllü aşka yelken açtı!

Paylaş
Güllü aşka yelken açtı!

Hanımın Çiftliği'nin Güllü'sü Özgü Namal'ın, Burcu Kara ile yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Başar Savur ile birlikte olduğu öğrenildi. İddiaya göre Antalya'da 15 gün tekne tatili yapan çift, sık sık el ele görüldü

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Hanımın Çiftliği’nin Güllü’sü Özgü Namal yeni bir aşka yelken açtı. Namal’ın, adını Burcu Kara ile yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Başar Savur ile birlikte olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Namal, Oktay Kaynarca ile yaşadığı 7 yıllık ilişkiyi bitirdikten sonra, Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’le birlikte olmuş ama bu ilişkide de aradığını bulamamıştı. Adana’da yapılan dizi çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a dönen Namal ile Savur’un iki aydır birlikte olduğu iddia edildi.

ABLASI VE ENİŞTESİYLE TANIŞTI!

Abisiyle birlikte mermer ticareti yapan ve Miami’de yaşayan 32 yaşındaki Başar Savur ise daha önce Burcu Kara’yla yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Antakyalı bir ailenin oğlu olan ve bir dönem mankenlik yarışmasına da katılan Savur, Bilkent Üniversitesi mezunu... Savur’un geçen yıl Azra Akın ile Amerika’da kısa süren bir ilişki yaşadığı da belirtiliyor.

İddiaya göre Namal ile ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan Savur, geçen haftalarda İstanbul’a döndü ve dizinin çekimleri eylül ayında başlayacağı için tatilde olan Namal ile buluştu. Savur, ablası ve eniştesiyle de tanıştırdığı Namal ile birlikte 15 gün Antalya’da tekne tatili yaptı. Tekneyle Göcek’e giden, Kabak Koyu başta olmak üzere pek çok koyu dolaşan çiftin, sürekli ele ele olduğunu belirtildi.

Haberin Devamı

Sevgilisiyle geçen günlerde İstanbul’a dönen Namal’ın bu ilişkisini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği de vurgulanıyor. Namal’ın, bu yüzden basının en çok gittiği yer olan Bebek’te oturmasına rağmen, Savur’la görüntü vermemek için özel çaba harcadığı belirtiliyor.

Milliyet