Serhan Sokulgan Gülriz Sururi'nin muhteşem bikinisi
HABERİ PAYLAŞ

Gülriz Sururi'nin muhteşem bikinisi

Haberin Devamı

GÜLRİZ SURURİ'NİN MUHTEŞEM BİKİNİSİ


Geçtiğimiz gün posta gazetesinde Gülriz Sururi'nin bikinili fotoğrafını bir kez daha görünce 'Maşallah' dedim. Gülriz Sururi çağdaş kadının en önemli yüzlerinden biri olurken, Türk kadınına da her zaman kendinden örnekler vererek hep mesajlar vermiştir. 88 yaşında olup sosyal medyayı bu denli iyi kullanması da herkese parmak ısırtacak bir vaziyette.

Gülriz Sururinin muhteşem bikinisi

Her yaz Bodrum'da çekip Instagram sayfasından yayınladığı bikinili pozu bu yaz da değişmedi. Aşkları romanlara konu olacak hayat arkadaşını kaybetmesine rağmen, acısını ve yasını bile bu denli kibar yaşayan Gülriz Sururi'ye sağlıkla daha da nice bikinili fotolar diliyorum.

SAĞLIKLI YAŞAMLA KAFAYI BOZMAK


Değişen zamanla, metropol insanı kendine bakmayı daha da çok görev edindi. Her ne kadar spor salonları son yıllarda dolup taşsa da, hala spor yapan ülkeler arasında son sıralara yakın olmamız çok düşündürücü. İzlediğimiz, okuduğumuz ya da gittiğimiz her yerde beslenme konusunda her dakika yeni bir şeyler öğreniyoruz.

Gülriz Sururinin muhteşem bikinisi

Genel olarak etrafımdaki çoğu insan, kendine yeni reçeteler ve kürler yapmayı ihmal etmezken, bir kısmı da vegan ve ekolojik beslenmeye merak sarmış durumda. Mutfak alışverişlerini, organik satış yapan internet sitelerinden sipariş verenlerin sayısı hızlıca artarken, bir yandan da çoğu arkadaş takımı birbirinden öğrendiği yeni bir sağlık ritüelini telefonuna not ediyor. "Muhakkak şu zerdeçal kürünü yapmalısın çok iyi geliyor" ya da "Maydonoz ve kiraz sapını ihmal etme, ödem atmaya birebir" cümlelerini ve benzerlerini her masada ve ortamda sıkça duyuyorum.

RAHAT ANNE VE BABALAR


Uçakta, metroda ya da bir restoranda duyduğumuz çocuk sesleri bazen çığrından çıkabiliyor. Biz de bir zamanlar çocuk olup her türlü muzurluğu yapmış olsak da yeni jenerasyonda maalesef durum çok başka. Hatırlıyorum da bir yere gittiğimiz zaman biraz gürültü yapsak, annem hemen durumu kontrol altına alıp bizi oyalayacak birşeyler bulurdu. Ancak son dönem gittiğim yerlerde bazı anne ve babalara bakıyorum o kadar rahatlar ki. O an çocuğu yerlerde gezse, başka masalara gidip rahatsız da etse hiç oralı olmuyorlar. Çocuktur tabii ki yapabilir.

Gülriz Sururinin muhteşem bikinisi

Ancak, geçen gün gittiğim bir kafede 5 yaşlarında bir kız çocuğu sürekli ağlayıp durdu. Sonra masada tabakları yere attı. Anne ve babası onca kalabalığın içinde olmalarına rağmen, çok fazla tepki vermeden ve umursamadan yemeklerini yemeye devam ettiler.

SESS NİŞANTAŞI'NIN YENİ YÜZÜ


İstanbul eğlence hayatının lokomotif mekanlardan Sess Nişantaşı geçen hafta 7. sezonuna başladı. Yeniden revize edilen mekanın duvarlarında ünlü yüzlerin yağlı boya ile yapılmış siyah beyaz portreleri yer alıyor. Zeki Müren'den Türkan Şoray'a, Barış Manço'dan Sezen Aksu'ya duvarları süsleyen bu tablolar mekana bambaşka bir hava katıyor.

Gülriz Sururinin muhteşem bikinisi

Yeşil rengin hakim olduğu Sess Nişantaşı'nın alt katı da, aynaların hakimiyeti ve duvardaki botanik mimarisi ile ferahlayıp genişlemiş. 7 yıldır çizgisini bozmadan devam eden mekanın müdavimleri de değişmiyor. DJ Can Parlak'ın müzikleri ile her gece hizmet veren mekana yeni jenarasyon da çok ilgi gösteriyor.

MASLAK'TA YENİ BİR ESNAF


Bu yaz Alaçatı'ya ayak basan eğlence insanları muhakkak Esnaf Alaçatı'ya uğramıştır. Mezeleri ve yemekleri bir yana, gidenler yemeklerinden daha çok masalarında oturup eğlenirken, bir o yana bir bu yana salınmayı çok sevmişlerdi. Benim de geçen yaz eğlencesini merak edip gittiğim Alaçatı Esnaf'ta çok keyif alıp eğlenmiştim. Bu kış sezonu, İstanbul yeme içme ve eğlence hayatını yeni selamlayan Esnaf, geçen hafta Maslak 1453'ün içinde açıldı. Maslak bölgesinde yaşayanlar için o civarda biçilmiş kaftan olan Esnaf, bu kış çok popüler olacak gibi gözüküyor.

Gülriz Sururinin muhteşem bikinisi

Gittiğim akşam yediğim Mardin söğürme, pancarlı haydari ve Esnaf ciğer muazzamdı. DJ Cenk Kurnaz'ın çaldığı 80'ler ve 90'lar Türkçe şarkılar belli bir saatten sonra herkesi coşturdu. Danışmanlığını Ergun Yıldız'ın yaptığı, Maslak Esnaf, pazartesi hariç her gün açık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder