Magazin Gülse Birsel Acun Ilıcalı'ya meydan okudu (Jet Sosyete 4. bölüm)

Gülse Birsel Acun Ilıcalı'ya meydan okudu (Jet Sosyete 4. bölüm)

Paylaş
Gülse Birsel Acun Ilıcalı'ya meydan okudu (Jet Sosyete 4. bölüm)

Gülse Birsel, yeni dizisi Jet Sosyete'yle, reyting rekorları kıran Acun ılıcalı'ya esprili bir dille meydan okudu

Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete ile Survivor arasında Pazar akşamları reyting savaşı yaşanıyordu. Acun Ilıcalı'nın dün Twitter'dan yaptığı, 'Bu akşam olaylı Survivor var, bence kaçırmayın' paylaşımına Gülse Birsel'den ilginç bir yanıt geldi.

Acun Ilıcalı'nın gönderisini alıntılayan Gülse Birsel , 'Görüyorum ve arttırıyorum. Jet Sosyete daha da olaylı. Esas bizi kaçırmayın!' yorumunu yazdı.


REYTİNGLERDE JET SOSYETE VE SURVIVOR NASIL SONUÇ ALMIŞTI?


Survivor ve Jet Sosyete arasındaki geçen haftaki reyting mücadelesi ise Acun Ilıcalı'nın lehine sonuçlanmıştı. Total grubunda Survivor birinci olurken, Jet Sosyete ise 7. olmuştu. AB grubu reytinglerde ise Jet Sosyete, Survivor'ın ardından ikinci sırada yer almıştı.


JET SOSYETE 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Cengiz Bey şirkette tasarruf önlemleri için işten çıkartma yapılmasını ister; üstelik bu durumu da Yaşar’ın kararıymış gibi şirkete duyurur. İşlerini kaybetmek istemeyen personel aslında sinir oldukları Yaşar’a şirinlik yapma yarışına girerler. Gizem alışveriş bağımlılığı terapisi için evde düzenlediği seansa Safiye’yi de davet eder; Safiye “farklı” bakış açısıyla bu seansın yıldızı olur.

Sitenin bahçıvanının kovulması üzerine Melike Özpamuk ailesinin yeni bahçıvanı olarak göreve başlar. Ozan ile Melike’nin geçirdiği zaman artarken İlayda ise bu durumdan gittikçe daha rahatsız olmaktadır. Talip, Yıldız ile arasındaki buzları eritmeye çalışırken, Gündüz de Yaşar’dan aldığı tavsiye ile Alara’nın evine sürpriz bir ziyarette bulunur.




Jet Sosyete 4. bölüm! Yaşar'a yeni görev


Survivor'da elemeye kimler kaldı? (Survivor son bölüm)

Haberin Devamı