Magazin Gülşen'den Demet Akalın'a: İkinciyi de yapalım

Gülşen'den Demet Akalın'a: İkinciyi de yapalım

Paylaş
Gülşen'den Demet Akalın'a: İkinciyi de yapalım

Yıllardır pop müziğin kraliçesi benim diyerek tartışan Demet Akalın ile Hande Yener ikilisinin kavgasında Gülşen tarafını seçti

Geçtiğimiz günlerde Hande Yener'in 'pop dünyasının kraliçeleri' açıklamasında Demet Akalın'a yer vermemesi dikkat çekmişti.

Kraliçe tartışmasına ünlü pop yıldızı Gülşen de dahil olmuştu

Gülşen, Demet Akalın'a 'ikinciyi de yapalım' diyerek esprili bir mesaj gönderdi.

Bu mesaj üzerine Demet Akalın: Bir dokuz ay daha hamile olduğumu, piyasandan çekildiğimi düşünemiyorum. Düşünsenize Demet Akalın'sız Gülşen'siz bir piyasayı,ben düşünemiyorum dedi.


Gülşen Tarafını Seçti!


Yıllardır pop müziğin kraliçesi benim diyerek tartışan Demet Akalın ile Hande Yener ikilisinin kavgasında Gülşen tarafını seçti. Yeni yılla beraber müzik dünyasında da kazanlar kaynamaya başladı. Hande Yener ve Demet Akalın ikilisinin arasında yıllardır yaşanan ‘kraliçe’ tartışmasında Gülşen de artık safını belli etti.


Takipten çıkardı


Son dönemde Demet Akalın’a verdiği ‘Hayalet’ şarkısıyla Akalın’la dostluk nidaları atan Gülşen, Hande Yener’i takip listesinden çıkardı. Geçen aylarda Hande Yener’in Türk Popunun ilk üç isminde kendisini söylemesini dikkate almayan Gülşen, Yener’i Twitter’dan sildi.


Yeni kankası Demet

Yeni kankasını Demet Akalın olarak belirleyen Gülşen, böylelikle Hande Yener’i geri plana attı.

Haberin Devamı