Dr. Haydar Dümen Gülü seven katlanır...
HABERİ PAYLAŞ

Gülü seven katlanır...

Haberin Devamı

Cinselliği yaşamak herkesin hakkı ama zamanı gelince, doğru yerde ve doğru kişiyle. Gençler, bu işler aceleye gelmez. Önce ayaklarınız yere bassın, hazır olun. Zamanından önce böyle işlere kalkışırsanız kalkıp dert yanmayın. Gülü seven dikenine katlanır...

BÖYLE SORU YOK!

Hiç durmak istemiyorum


17 yaşındayım ve sürekli mastürbasyon yapıyor, hiç durmak istemiyorum. Şimdiye kadar hiçbir kızla olmadım. Ne yapayım?

CEVAP

Elim, vahim ve dramatik bir tablo değerli okurum. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadın ha!!! Vah vah! Hayatın sönmüş de farkında değilsin. Kendini düşünmüyorsan o kızları düşün. Ben neden bu kızlar gözleri yaşları, bağırları taşlı dolaşıyorlar diye merak ediyordum. Belki kapıda dışarı çıkmanı bekleyenler de vardır!!! 15’inde ergen, 17’sinde gençlik gitti elden! Mastürbasyon temponu düşürmek istemiyorsan benden ne bekliyorsun? Bu tempoyla cinsellikte yaya kalacak, iradeni kullanmazsan çok pişman olacaksın.

Eski sevgilim beni zorluyor

20 yaşındayım. Eski kız arkadaşım beni ilişkiye girmek için zorluyor. Benden soğuması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, karşı cinse duygularında bu kadar mı yalnız, çaresiz ve de bilgisizsin? Eski dediğin kız arkadaşın ne kadar eski? Önceden ilişkin oldu da o devamını mı istiyor yoksa ilk için seni partner mi seçiyor? Neyse, onu kendinden soğutacaksın.

En azından 100 çeşit yöntem deneyebilirsin. Cebinden bir not çıkarıp o bakmak isteyince yırtıverirsin. Telefonları açmayıver. Bazen başka bir isimle hitap ediverir. Üstelik randevularını unutup gitmeyiverirsin!!! Sen yöntemini kendin bul. En iyisini ben sana bıraktım. Ama tüyo veriyorum, “Seni istemiyorum” deyiver.

Kocamın istekleri bitmiyor

25 yaşında, 9 aylık evli kadınım. Kocam asansörde, araba, balkonda sürekli ilişkiye girmek istiyor. Ne olur akıl verin.

CEVAP

Sevgili okurum, eşinde zevke endeksli, mutluluk çerçeveli, aşk kokulu hayat hep böyle etmeyecek. Çünkü erken boşalması var. Bu onun en büyük handikapı. Bu paketlemeli ilişkiler onun da iştahını kesecek. Usulüne ve duygulara uymayan, kestirmeden yol alan, aşk seramonilerini kullanmayan ilişkilerin sonu hep böyle yani dalgalı deniz gibidir.

Bir sofrayı hazırlamadan, süsleyip varsa çiçek koymadan oturduğun yemek sadece pilava kaşık sallamaktır. Bu durumda iki taraf da aradığı mutluluğu bulamadığı için ilişkiler sallantıdadır. Bir asansörlük süre bana ipucunu verdi. Tedaviye zorla, kendi cinselliğini de boğma.

Sertleşmiyor, neden?

30 yaşındayım. Uzun zamandır bende sertleşme olmuyor. Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum ama sertleşme olmuyor. Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar mastürbasyona can mı dayanır? 15-17 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Penis de bıktı, usandı. Önüne konulan yalancı yemeklere de iştahı kapandı. O da ziyafet sofrasına oturmak istiyor. Kim bilir gönlünden neler geçiriyor? Hemen evlen, ardından baba ol. Sorun çıkarsa bize bir mail at yeter.

Zevk alıyorum ama...

27 yaşındayım. Erkek arkadaşıma karşı istekliyim ama orgazm olamıyorum. Daha mutlu olmak istiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş sağlayabileceğini umuyorum. Bu ilişkin böyle sürsün. Kafana takma. Bu işin teknik çözümleri var ama ben buradan nasıl anlatabilirim ki? Uzmanla bire bir karşı karşıya gelmeniz gerekiyor. Ama dert edeceğin bir şey de değil. bunu bilesin.

İsteğimi kaybettim

20 yaşındayım, tam sertleşme olmuyor. Doktor hap önerdi. Onu kullandığım 3-4 gün etkisini gördüm. Ama sonra bitti, bu kez boşalamamaya başladım. Seks yapma isteğimi kaybettim, ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kullandığın ilaç hormonlu bir preparattı. Hekim sana bunu gerek gördüyse işe o açıdan bakalım. Hem hormonal düzeyin ölçülsün hem de testislere bakılsın. Bunun yetkili hekimi de üroloji uzmanlarıdır. Bunları yaptır ki benim de gözüm arkada kalmasın.

Kan nereden geliyor?

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Adetimin son günüydü. Yarım saat sonra kan geldi. Erkek arkadaşım “Zarla ilgisi yok, adet kanamasıdır” dedi.

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre de adet kanamasına benziyor. Ya kanadıysa o nereden bilinir? Bu işlere girildiğinde her türlü sonuç daha önceden göz önüne alınmalı. Bir ölçüde de sonuca katlanılmalı.


Sürekli seks istiyorum

25 yaşındayım. Sabah-akşam seks yapıyorum. Yine de doymuyorum. Canım sürekli seks yapmak istiyor. Ne olacak halim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel mani bu. Cinsel taşkınlığını frenlemezsen olmaz. Sanırım erken boşalman vardır. O tedavi edildiğinde sayısal değerlerin normale girer diye düşünüyorum. Ama ipin ucu senin ellerinde.

Nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisim 9 santim. Bu çok moralimi bozuyor. Bu boyda kalırsa kesinlikle evlenemem. Önerebileceğiniz ilaç, krem veya başka bir yöntem var mı?

CEVAP

Değerli okurum, şişmansan, kasık yağlarını eritirsen cinsel organın 2 santim görünür hale gelir. Çünkü kasık yağları o kadarını yutuyor. Bu ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, hapı, ilacı yok. Tek çare ameliyat; 1-2 iki santim büyütülüyor.

Başarılı olamıyorum

25 yaşındayım, 5 kez ilişkiye girdim. Hiçbiri hayat kadınıyla değildi ama başarısız oldum. Normalde mastürbasyon yaparken ereksiyon oluyorum. Sorunum psikolojik mi yoksa çok heyecanlandığım için mi olmuyor?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki psikolojik. Elbette heyecanlandığın için oluyor. Heyecanın kökeni de psikolojik. Olumlu koşullarda ve bir kişiyle uzun süreli, güvenli ortamda sık sık buluştuğunda sorun kendiliğinden çözülecek.

Diktirmek pahalı mı?

22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Kızlık zarım bozulacak diye korkuyorum. Bunu diktirmek ne kadar mal olur? Evlenince anlaşılmasını istemiyorum.

CEVAP

Sevgili yavrum, büyük maceralara girmeye çalışıyorsun. Kızlık zarı esnek değilse bozulacak. Ne zaman evleneceğin belli değil. Diyelim ki 3- 5 yıl sonra. Belki de ilişki sürmeyecek. Sanırım cinselliğe devam edeceksin. Belki birkaç erkek değiştireceksin, sonunda evleneceksin. Düğünden 1-2 gün önce bulduğun kadın doğum uzmanına gideceksin, paraları dökeceksin, zarını diktireceksin. Hadi be yavrum kime öle kim kala.

Yoruluyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşım beni rahat bırakmıyor. Her gün ilişkiye girmek istiyor. Ben dayanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Her gece ilişkiye girmek istemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, saklambaç oyna. Bir gün bulun, iki gün bulunma. Bir yerlere gizlen, bahane uydur. Tam tersine sen üzerine git. Küser gibi yap vs. Yani bunun aklını da ben mi vereceğim?

Kızlık zarım yırtıldı mı?

19 yaşındayım. Nişanlım 23 yaşında. Sürtünme yoluyla sevişirken penisi biraz vajinama girdi. Kanama olmadı. Kızlık zarım yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki yırtılmadı. Bana göre esnek. Evlenince kanama olup olmayacağını ne ben bilirim ne de sen bilirsin. Onu belirleyen vajinanın kapısı ile penisin yapısıdır.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet yüzdesi yüksek olan erkeklerin aşk şerbeti gibidir. İçen bir daha bir daha içmek ister. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder