Gündem Gümrükte ucuz eşya izdihamı

Gümrükte ucuz eşya izdihamı

Paylaş
Gümrükte ucuz eşya izdihamı

Gümrük depolarında el konulan ve süresi dolan eşyaların satışı izdihama neden oldu

TASİŞ’in Ataşehir mağazasında yapılan ucuz eşya şatışı izdihama neden oldu. Uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kapıların açılmasıyla ucuz alışveriş yapabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Haberin Devamı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiye İşleri Genel Müdürlüğü (TASİŞ) Ataşehir perakende satış mağazasında, gümrük depolarında el konulan ve süresi dolan eşyaların satışı gerçekleştirildi. 2 bin 300 çeşit eşyanın satışa sunulduğu mağazaya akın eden vatandaşlar, kapı açılış saatine kadar mağaza dışında uzun kuyruklar oluşturdu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8127","8127","201211","8127-5.jpg");

EZİME TEHLİKESİ YAŞANDI

Kapıların açılmasıyla ucuz alışveriş için mağazaya gelen genç, yaşlı, yüzlerce vatandaş bir anda mağazaya hücum etti. Girişte özellikle kadın vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirirken, vatandaşlar piyasa fiyatının altında satılan eşyalardan alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Küçük yaştaki çocuklarıyla izdihamın arasında kalan bazı vatandaşlarsa zor anlar yaşadı. Öte yandan vatandaşların ne alacağını bilmeden sadece ucuz olduğu için mağazaya akın etmesi de izdihamı artırdı. Yaşanan izdiham nedeniyle bazı vatandaşlar umduğunu bulanamazken alışveriş yapmayı başaran bir vatandaş "Bir şeyler alabildim ama henüz yazdıramadım. Çok kalabalık dolaşamıyorum. Eş dost için hediyeler aldım ama çok yoğun kalabalık nedeniyle daha fazla dolaşamayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, (DHA)