Yaşam Gümüşhane'de kediler klimalı durağa sığınıyor

Gümüşhane'de kediler klimalı durağa sığınıyor

Paylaş
Gümüşhane'de kediler klimalı durağa sığınıyor

Gümüşhane'de soğuktan etkilenen sokak kedileri klimalı otobüs durağında ısınıyorlar

Kış mevsiminin gelmesiyle hava sıcaklıklarının düştüğü Gümüşhane'de, soğuk hava insanlar kadar hayvanları da etkiledi.

Soğuktan etkilenen sokak kedilerinin, belediye tarafından Bağlarbaşı Mahallesinde yaptırılan klimalı otobüs duraklarına sığındığı görüldü.

HEM HAYVANLAR HEM DE İNSANLAR FAYDALANIYOR

Klimalı dolmuş durağını mesken tutan sokak kedilerini besleyen üniversite öğrencisi Abdurrahman Demirtaş, yaptığı açıklamada, belediye tarafından yaptırılan klimalı durakların soğuk havada hem insanların hem de sokak hayvanlarının soğuktan korunmasını sağladığını söyledi.

ELLERİNDEN GELDİĞİNCE YİYECEK VE SU BIRAKIYORLAR

Klimalı durak hizmeti için Gümüşhane Belediyesi'ne teşekkür eden Demirtaş, soğuklar nedeniyle kedilerin duraklara sığındığını belirterek, ellerinden geldiğince yiyecek ve sularını bırakmaya çalıştıklarını ifade etti.

"ONLAR DA BİR CANLI"

Kedilere her gün yiyecek bırakmaya çalıştıklarını dile getiren Rümeysa Dursun da, "Onlar da bir canlı sonuçta. Kedilerin bu soğukta dışarıda üşümeleri yerine klimalı durakta ısınmaları bizi memnun ediyor. Klimaları Gümüşhane'ye kazandıran Belediye Başkanı Ercan Çimen'e teşekkür ediyoruz." dedi.

ARTAN YEMEKLERİ DURAKTAKİ KEDİLERE VERİYORLAR

Üniversite öğrencisi Kübra Kaya, yurttan artan yemekleri duraktaki kedilere getirdiğini belirterek, herkesten aynı duyarlılığı beklediğini kaydetti.

AA

Haberin Devamı