Hüseyin Avuç Gün, tek vücut olma günüdür!
HABERİ PAYLAŞ

Gün, tek vücut olma günüdür!

Haberin Devamı

Türkiye’nin ‘Artık yeter!’ diyerek, Amerika’nın ve Rusya’nın karşı çıkışına rağmen başlattığı ‘Afrin harekatı’ bilindiği gibi başarılı şekilde devam ediyor.
Havadan ve karadan!
Amaç, orada yuvalanarak, Türkiye için de büyük tehdit oluşturan PKK/PYD’ye bağlı ağır silahlı teröristleri etkisiz duruma getirmek!
Getiriliyor da!
Terör kamplarını havadan ve karadan bombalamayı sürdüren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ezici gücü, karşısında insanlık düşmanı teröristler, kaçacak delik arıyor. İmha edilen terör kamplarının, etkisiz duruma getirilen teröristlerin sayısı her geçen dakika artıyor.
Evet, kod adı ‘Zeytin Dalı’ olan harekat tüm hızıyla sürdürülüyor.
Gün, iktidarıyla-muhalefetiyle-sade vatandaşıyla tek vücut, tek yürek, tek yumruk olma günüdür.
Çünkü, Türkiye savaş halindedir.
Ve bu durumda herkese düşen, savaş meydanlarında yazdığı destanlarla dünya tarihinin adından övgüyle söz ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği harekatın kısa sürede amacına ulaşması için dua etmektir.
Allah, Mehmetçiğin yardımcısı olsun!

XXX

VATAN!

Mithat Cemal Kutay bakın ne diyordu o anlamlı şiirinde:
‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’
İşte, budur.
Bu ülkenin dört bir yanında şanla-şerefle dalgalanan Ay-yıldızlı bayrak rengini şehitlerin kanından almış… Üzerinde yaşadığımız topraklar, uğruna nice şehitler verilerek vatan yapılmıştır.
Bu bayrağın adı, Türk Bayrağı’dır. Bu vatanın adı, Türkiye Cumhuriyeti’dir.
Cehennemler kabarsa da öyle kalacaktır.
Sonunda, kendi kazdıkları kuyuda boğulacaklar!
Kimler?
Türkiye’yi bölmenin, ay-yıldızlı bayrağın ülkenin bir bölümünde dalgalanmamasını sağlamanın hayali ile yıllardır kan döken teröristler!
Başka?
Türk milletinin, dünyanın en güçlü ordularına tek karışını vermediği vatan topraklarının bir bölümünü, terör örgütlerine vereceğini zanneden içimizdeki ve dışımızdaki hainler!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder