Magazin Günalp Kılıçarslan kimdir? Engin Öztürk kimdir?

Günalp Kılıçarslan kimdir? Engin Öztürk kimdir?

Paylaş
Günalp Kılıçarslan kimdir? Engin Öztürk kimdir?

Diriliş Ertuğrul'un 110. bölümünde Günalp Kılıçarsan karakteriyle Engin Öztürk dahil oluyor. Ünlü oyunucunun diziye dahil olmasıyla birlikte "Günalp Kılıçarslan kimdir?" sorusu en çok aratılanlar listesine girdi.

Diriliş Ertuğrul 110. bölüm fragmanları yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanlarında göze çarpan bir isim yer aldı. Daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sarı Selim'i canlandıran ünlü oyuncu Engin Öztürk, "Günalp Kılıçarslan" karakteriyle artık Diriliş Ertuğrul dizisinde...



Engin Öztürk'ün diziye dahil olmasıyla birlikte Günalp Kılıçarslan'ın kim olduğu da büyük merak konusu oldu.



GÜNALP KILIÇARSLAN KİMDİR?

Dizinin yeni bölümünde Günal Kılıçarslan daha gelir gelmez Ertuğrul Bey'le sorun yaşıyor. Ertuğrul'un düşmanıyla sulh anlaşması yapan Günalp Kılıçarslan şimdilik Ertuğrul Bey'e karşıymış gibi görünüyor. Tarihte Günal Kılıçarslan gibi bir ismin varlığı ise bilinmiyor.



ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?


28 Eylül 1986 yılında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Engin Öztük aslen Eskişehirlidir. Baba tarafından Bulgar anne tarafından ise Selanik göçmeni olan oyuncu Engin Öztürk "Fatmagül’ün Suçu Ne" dizisinde "Selim Yaşaran" karakterini oynamıştır ve bu diziyle üne kavuşmuştur.

Gerçek çıkışını ise Behzat Ç. adlı polisiye dizisi ile gerçekleştiren Engin Öztürk daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Selim karakterini oynamıştır. Engin Öztürk son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni sezon dizisi Yüksek Sosyete dizisi oyuncuları kadrosunda yer almış ve dizide Kerem karakterini oynamıştır.

Haberin Devamı