Bilim - Teknoloji Güncellemede bunlar da varmış
Paylaş
Güncellemede bunlar da varmış

Microsoft'un Windows 8.1 için Salı günü yayınladığı son güncellemede birkaç yenilik daha keşfedildi!

Microsoft, son güncellemesinde Windows 8.1'e eklediği yeni işlevlerden bahsetmişti, ancak yazılım devinin birkaç şeyi söylemediği, ünlü Microsoft uzmanlarından Paul Thurott tarafından keşfedildi.

Microsoft'un KB2975719 olarak adlandırdığı, "Update 2" demekten kaçındığı 171MB boyutundaki güncellemenin TouchPad geliştirimeleri, Miracast Alma API'ları ve SharePoint Online'da daha az otutum açma isteği gibi yenilikler getirdiği biliniyordu. Bunların yanında Microsoft'un güncellemeye "Güncelleme ve kurtarma", Rus para birimi Ruble için destek, MP4 API'ları için video yakalama metadata'sı, eski ActiveX'leri engelleme gibi birkaç küçük işlev daha eklediği ortaya çıktı.

Salı günü yayınlanan yama Internet Explorer ve Windows yanında .Net, Office 2013 ve Lync 2013'e de güncellemeler getirmişti. Windows 8.1 Update 2'nin Windows 8.1 için sunulan son büyük güncelleme olduğu düşünülüyor. Yazılım firmasının bu güncellemeden sonraki asıl odak noktası, önümüzdeki sene tamamlanması beklenen Windows 9 (kod adı "Threshold") olacak.

Resimlerle: Windows yazılımlarına ücretsiz alternafitler!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı