Gündem 10 şehide veda

10 şehide veda

Paylaş
10 şehide veda

İzmir Tersanesi'nde "TCG Değirmendere" isimli römorkör, dün öğle saatlerinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları sırasında yan yattı. Kazada hayatını kaybeden 10 şehit için bugün kazanın gerçekleştiği tersanede askeri tören düzenlendi

İzmir Tersanesi'nde "TCG Değirmendere" isimli römorkör, dün öğle saatlerinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları sırasında yan yattı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13782","13782","201312","13782-88960.jpg","1", "0","Türkiye şehitlerine ağlıyor");

Kazada 8’i asker, 10 kişi şehit olurken, 17 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerine devam ediliyor.

Bu arada, kazada şehit olan 10 kişinin kimlikleri belirlendi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin, ikmal başçavuş Veysel Gündoğdu, deniz piyade erler; Yavuz Arslan, Süleyman Mert Paşalı, Fehmi Kocaman, Alican Bülbül, Semih Sözen, Serdar Boloğlu, Rıdvan Çöpçü ile işçiler, Cafer Kırbaş ile Ercan Biçer olduğu belirlendi.

Kazada hayatını kaybeden 10 kişi için kazanın gerçekleştiği tersanede askeri tören düzenlendi. Tören sonrası askerlerin naaşları memleketlerine gönderilecek.

Tören öncesi şehitlerin cenazeleri ile şehit yakınları tersaneye geldi. Tersane önünde bekleyen bazı vatandaşlar, şehitlerin geçisi sırasında dua etti.

Kazada yaşamını yitiren iki işçinin cenazeleri ise Bostanlı Beşikcioğlu Camisi'nde ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

Öte tandan, yan yatan römorkörün düzeltilmesiyle ilgili işlemlere askeri tören sonrası başlanacağı öğrenildi.

Haberin Devamı