Gündem AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız

Paylaş
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız

'İstanbul'umuzun trafik yükünü azaltacak lojistik merkezler kuracağız' diyen AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, ,'İstanbul medeniyetimizin gözbebeği. İstanbul'un değerine değer katacağız. Bunun için çalışmamız lazım. İstanbul'un bütçesi kendine yeter. Yeter de artar. İstanbul'un gücünü İstanbul için kullanacağız' ifadelerini kullandı.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ Ticaret Merkezi’ni ziyaretinde konuştu. Kurum, "İstanbul'umuzun trafik yükünü azaltacak lojistik merkezler kuracağız. İstanbul'a eni üretim alanları, pazarlama alanları kazandıracağız" dedi. Kurum, "İstanbul medeniyetimizin gözbebeği. İstanbul'un değerine değer katacağız. Bunun için çalışmamız lazım. İstanbul'un bütçesi kendine yeter. Yeter de artar. İstanbul'un gücünü İstanbul için kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İşte AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un açıklamalarından satır başları:

Bütün dünyaya buradan ihracat gerçekleştiriyorlar. Hem bölgemiz hem İstanbul'umuz için çok çok kıymetli. Bizim projelerimizi kendilerine anlattık. Onların talebiyle örtüşüp örtüşmediğini değerlendirmek istiyorduk. Esnafımızla oturacağız, karar alacağız ve uygulayacağız. Esnafımızla aldığımız kararı hayata geçiriyor olacağız. İstanbul'daki yüke baktığınızda, trafiğin arttığını görüyoruz.

İstanbul'umuzun trafik yükünü azaltacak lojistik merkezler kuracağız.

İstanbul'un nüfusunu çoğaltmak niyetimiz yok. Mevcuttaki sıkışıklığı şehrin çeperlerine yaymak zorundayız.

'İSTANBUL'A YENİ ÜRETİM ALANLARI KAZANDIRACAĞIZ'

Yeni üretim alanlarını, pazarlama alanlarını da İSTOÇ da olduğu gibi yaygınlaştıracağız. Sadece İSTOÇ esnafıyla çalışmayacağız. Gençlerimize iş yeri açma, iş yerlerinde çalışma imkanları sunacağız.

Haberin Devamı

İstanbul zaten ticaretin, ekonominin öncüsü. Her gittiğimiz yerde bu talepleri ve istekleri alıp not ediyoruz. Hep birlikte düşünüyoruz, hep birlikte karar alıyoruz. Her gittiğimiz yerde de şunu söylüyoruz. İstanbul'a yeni eserler kazandıracağız.

İstanbul'da değişim zamanı gelmiştir. 16 milyon İstanbullu'nun kardeşi olacağız. Bu çalışmaları hep birlikte yapacağız. Sadece İstanbul diyeceğiz. Tek gündemimiz İstanbul olacak.

Kaybolan bir 5 yıldan bahsediyoruz. Yatırım yapılmadan geçen 5 yıldan bahsediyoruz. İstanbullular bizi çalışırken görecek. Bugünkü ziyaretimiz gibi ziyaretlerimizi yapacağız.

AK Parti İBB adayı Murat Kurum: "İstanbul’umuzun trafik yükünü azaltacak yeni lojistik merkezler kuracağız"