Gündem AK Parti'de yerel seçim mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı

AK Parti'de yerel seçim mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı

Paylaş
AK Parti'de yerel seçim mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuştu. Çelik'in açıklamaları şöyle: Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı. Şimdiye kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugün çalışma tamamlanmış olacak. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. Takvimde bir esneme olabilir. Açıklama ile ilgili bir revizyon yapabiliriz. AK Parti ile MHP arasında çözülmeyecek sorun yoktur. Cumhur İttifakı'nın diğer bileşenleri ile de Cumhurbaşkanımız görüştü. Bu görüşmeleri de genel merkezimiz değerlendiriyor. Bizim açımızdan bu alanda bir sorun yok. Bizim açımızdan gayet verimli olarak devam ediyor.

Haberin Devamı

GAZZE DİPLOMASİSİ

Cumhurbaşkanımızın Gazze ile ilgili temasları sürüyor. Şimdiye kadar Cumhurbaşkanımızın aldığı inisiyatif çerçevesinde görüştüğü liderlerle istişaresi devam edecek. Bu insanlık dışı durum sona erdikten sonra iki devletli çözüme giden yolun açılması olacak.

ÖZGÜR ÖZEL'İN SÖZLERİNİ KINIYORUZ

Sayın Özel'in sözlerini kınıyoruz. Milli Savunma Bakanımıza yönelik sözleri yakışıksız. Sokak ağzı denilen bir üslup. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Atatürk'e saygı esastır. İstenmeyen bir durumda bir teğmenin müdahale etmesi söz konusu olamaz. TSK bir bütün. Emir komuta zinciri şeklinde devam eder, bunun dışında hiçbir oluşuma müsade edilmez. Eğer elinizde bir bilgi varsa bunu bakanımızla paylaşırsınız. Bunu yapmayıp kullanılan bu uslüp sadece sahibinin alnına yazılır. Savunma Bakanımız, çekirdekten yetişmiş, görevini başarı ile icra eden bir bakanımızdır. CHP Genel Başkanının anlamadığı konular konusunda konuşmaması gerekir. Onlar önce parti içindeki konularını halletsinler.

Haberin Devamı

İYİ PARTİ-CHP GERİLİMİ

Bir siyasi parti diyor ki cumhurbaşkanı olarak önerdiğimiz isimler bizim iç işlerimize karışıyor. 5 ay önce topluca poz veriyordunuz. Bugün gelinen noktada en ağır ifadeler ile süreç yürütülüyor. İBB Başkanı'nın her işle anılıyor ama İstanbul'a hizmetle anılmıyor. 6'lı masanın işlevsiz olduğunu daha önce de söylemiştik.