Gündem 'Alacakaranlık siyaseti içindeler'

'Alacakaranlık siyaseti içindeler'

Paylaş
'Alacakaranlık siyaseti içindeler'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Antalya’da ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “CHP, bir alacakaranlık siyaseti içine girmiştir. Amacımız, muhalefetin idaresinde durumu kötüleşen şehirlerimizi hizmetlere kavuşturmak” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün, Antalya Expo Fuar Alanı’nda düzenlenen AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuştu. Belediyelerin kaynaklarını en doğru şekilde kullanıp sorunlara çözüm ürettiklerini söyleyen Erdoğan, “İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bizim hizmet ve eser siyasetimizle tanışan şehirlerimiz çeyrek asır boyunca adeta altın devirlerini yaşadı” dedi. Erdoğan, “Mahalli idarelerde hiç görülmemiş hizmetleri vatandaşlarımızın istifadesine sunduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘İSTANBUL HARAP OLDU’

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “Amacımız, muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi düştükleri girdaptan süratle çıkarıp yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu. Ankara harap oldu. İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu.” Erdoğan, “CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız. Antalya’mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz” dedi.

‘HANÇERLEYİP İNDİRDİLER’

Ana muhalefet partisini eleştiren Erdoğan, “Özgür efendinin sesi soluğu çıkmıyor. Bay Kemal’le en azından siyasi bir mücadele yürütüyorduk. Bay Kemal’i sırtından hançerleyerek indirdiler. CHP, bir alacakaranlık siyaseti içine girmiştir” ifadelerini kullandı. Erdoğan “CHP’nin bünyesini kuşatan, hançer ve ihanet üzerinde yükselen alacakaranlık siyasetini ülkeye bulaştırmasına izin veremeyiz. Önlerine 3 keçi katsanız akşamına hepsini kaybedecek kifayetsizlere ne ülke, ne de şehirlerimiz emanet edilebilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

ANTALYA ADAYLARI

AKSEKİ: İbrahim Özkan
AKSU: Durmuş Kaan Şahin
ALANYA: Adem Murat Yücel
DEMRE: İbrahim Oğuz
DÖŞEMEALTI: Bekir Kıvrım
ELMALI: Durmuş Ali Gökçe
FİNİKE: Cenk Şimşek
GAZİPAŞA: Mustafa Aksoy
GÜNDOĞMUŞ: Ali Gülen
İBRADI: Hatice Sekmen
KAŞ: Mutlu Ulutaş
KEMER: Rahman Şeker
KEPEZ: Rıza Sümer
KORKUTELİ: Sadık Önal
KONYAALTI: Durali Kolpak
KUMLUCA: Hüseyin Orhan Tekin
MANAVGAT: Süleyman Okudan
MURATPAŞA: Özdemir Manavoğlu
SERİK: Veli Vural

‘BAĞIMSIZ FİLİSTİN İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK’

İslam İşbirliği Gençlik Forumu 5’inci Genel Kurulu, 56 üye ülke temsilcisinin katılımıyla İstanbul Şişli’deki bir otelde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Kurula video mesaj gönderdi. Erdoğan şöyle dedi: “İslam ülkelerinin Gazze’deki İsrail zulmüne ortak tepki vermesi ve ortak hareket etmesi için diplomatik temaslarımızı sürdürüyoruz. İşgal politikaları ve katliamlar sona erince 1967 sınırları temelinde, başkenti Kudüs olan bağımsız, egemen Filistin Devleti kuruluncaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz.”

Haberin Devamı