Gündem Ankara'da doğal gaz patlaması: 1 ölü

Ankara'da doğal gaz patlaması: 1 ölü

Paylaş
Ankara'da doğal gaz patlaması: 1 ölü

Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Dün de İstanbul'da bir binada meydana gelen doğal gaz patlamasında 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Dün İstanbul Şirinevler'de bir binanın en üst katında doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamada 3 kişi can verirken, bu sabah da Ankara'nın Mamak ilçesinde bir binada doğalgaz kaynaklı patlama yaşandı. Acı olayda 1 kişi yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

YALNIZ YAŞAYAN KADIN ÖLDÜ

Mamak Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak'taki 3 katlı bir apartmandan sabah 07.10 sularında patlama sesi duyuldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti. Patlama sırasında evde bulunan 70 yaşlarındaki bir kadın hayatını kaybetti.

"GEREKEN ÖNLEMLER ALINDI"

Patlamanın olduğu 3 numaralı dairede yalnız yaşadığı belirlenen Fatıma Köse (70) hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis, doğal gaz ve elektrik idaresi ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, binanın doğal gaz ve elektrik bağlantıları kesildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

YARALI YOK

Ankara Valisi "Mamak'taki patlamada başka yaralı bilgisi yok" dedi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada "Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu 1 vatandaşımız vefat etmiştir" denildi.

Öte yandan patlamanın etkisiyle çevre binalarda da hasar meydana geldi.

Ankara'da doğal gaz patlaması: 1 ölü