Gündem Atatürk'e koştular

Atatürk'e koştular

Paylaş
Atatürk'e koştular

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Tarihi günde Anıtkabir doldu taştı.

Cemiyetin tanınmış simaları da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahına aşk ve tutkuyla koştu...

Haberin Devamı

İsmail Hacıoğlu’nun eski eşi, dans hocası Duygu Kaya Kumarki ile kızları Yemin Anıtkabir’deydi.

Melda Kamhi Kosif’i arkadaşları Fulya Özkanca, Melisa Tokgöz Mutlu, Sanem Kardıçalı Tezman ve Hande Gamgam yalnız bırakmadı.

TARİHİ GÜNDE ÇİFTE SEVİNÇ

Doğa Rutkay, Melda Kamhi Kosif, Evre-Mina Teker'in oğlu Baran Cumhur, Volkan Demirel, Nazlı Sunal ve Gökçe Kırgız'ın doğum günleri 29 Ekim. Hem Cumhuriyetimizin 100. yılını hem de yeni yaşlarını kutlayıp çifte sevinç yaşadılar. Doğa 45, Volkan 42, Nazlı 34, Baran Cumhur 5, Gökçe 33 ve Melda Kamhi Kosif 43 yaşına bastı.

ÇALIŞANLARI İLE KUTLADI

Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara'daydı. 1500 çalışanı ile fabrikanın önünde kutlama düzenledi.

Haberin Devamı

CUMHURİYETİN 100'Ü

Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihi ve az bilinen fotoğraflarından oluşan 'Cumhuriyetin 100’ü' adlı sergi Memorial Bahçelievler Hastanesi Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergiye Prof. Dr. Emre Yıldırım, Dr. Sevim Şuekinci ve Prof. Dr. Salih Boğa ev sahipliği yaptı.

Ali Sunal eşi Nazlı Sunal’ın doğum günü kutlamasından sonra kızları Nil ve Narin ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için törene katıldı.

100. YIL ŞEREFİNE

Şevval Sam, Cumhuriyetimizin 100. yılı onuruna Acarlar Şirketler Topluluğu'nun ev sahipliğinde Acarkent’te düzenlenen etkinlikte konser verdi. Beyaz kıyafeti ve şarkıları ile konukları coşturdu.

Popçu Gökçe Kırgız 33. yaşına 29 Ekim şerefine konser verdiği Kozyatağı Sahne 17’de marşlarla girdi.

BİR MARŞ DA USTADAN

Türk Pop Müziği'nin duayeni Erol Evgin, Cumhuriyetimizin 100. yılında Büyükçekmece Kent Meydanı’nda konser verdi. Sahneye elinde Türk Bayrağı ile çıkan usta, açılışı özel bestelediği "100 Yılda Yüz Akıyla" isimli marş ile yaptı.