Gündem Bakan Koca'dan Bilim Kurulu öncesi sevindiren mesaj

Bakan Koca'dan Bilim Kurulu öncesi sevindiren mesaj

Paylaş
Bakan Koca'dan Bilim Kurulu öncesi sevindiren mesaj

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında vaka ve hayatını kaybedenlerin sayısında çok önemli düşüşler yaşanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı mesaj sevindirdi.

Koronavirüs kısıtlamalarında son olarak HES kodu ve açık alanda maske kullanımı zorunluluğunu kaldıran Bilim Kurulu önümüzdeki hafta yeniden toplanacak. Masada maske takma zorunluluğunun tamamen kaldırılması var.

Haberin Devamı
Sağlık Bakanı Koca: Salgın hastalık sonrası toparlanmaya çalışıyoruz Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının pandemide yıprandığını belirterek "Salgın hastalık sonrası toparlanmaya çalışıyoruz. İki cihan harbi arasında ordular, dinlenmek ve yeniden hazırlanmak için 20 yıl beklediler. Salgın dönemi de sağlık çalışanlarımız üzerinde benzer bir yıpranmaya sebep oldu. Şimdi Allah’ın izniyle bu yıpranmayı aşıyoruz" dedi.

Bilim Kurulu toplantısı öncesi "eski normal" mesajı veren Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "'Nerde o eski Ramazanlar!' Ama en azından üç yıl öncekine çok yaklaştık." ifadelerini kullandı.