Gündem Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Paylaş
Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları ve J-SİHA’ların hava keşif desteği sonucunda gerçekleştirilen operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları ve J-SİHA'ların hava keşif desteği sonucunda Şırnak Uludere'de bir grup teröristin barındığı belirlendi ve derhal operasyon başlatıldı.

Bakan Yerlikaya: “Şırnak’ta 5 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi”

Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlıklarımızın emir komutasında, Şırnak İl Jandarma ile Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıklarımız tarafından; Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları ve J-SİHA'ların ateş desteğinde, Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can AKDENİZ operasyonu düzenlendi.

Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyon devam ediyor.

Haberin Devamı

Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayan Jandarmamızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek!" ifadeleri kullanıldı.