Gündem Böyle sevme

Böyle sevme

Paylaş
Böyle sevme

Çorum'da boşandığı Zehra Gümüş'ü sokak ortasında 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Arif Ergin, duruşmada "Ben eşimi çok seviyordum" deyince mahkeme başkanı şu cevabı verdi: "Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin. O kadın senin mülkün değil, tarla değil, arsa değil."

Arif Ergin, "Eski eşim hastanede hasta bakıcı olarak çalışırdı. Eve uzun süre gelmediği olurdu. Hasta baktığını söylüyordu. Ama etrafta dedikodular dolaşıyordu. Ben bunlara ihtimal vermiyordum. Anlaşmalı olarak boşandık. Olay günü eşimi sokakta bir erkekle yürürken gördüm. Peşlerinden gittim. Bir mağazanın önünde sarılarak ayrıldılar. Yanına gidip 'Benden bu adam için mi ayrıldın?' diye sordum. Bana ters cevap verdi. Sonrasını hatırlamıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

ZATEN BOŞANMIŞSIN

Mahkeme başkanı, "Zehra Gümüş'ü sen mi öldürdün?" dedi. Katil ise "Evet ben öldürdüm" diye cevap verdi. Mahkeme başkanının "Peki neden öldürdün?" sorusuna ise katil "Ben eşimi çok seviyordum" cevabını verince mahkeme başkanı dayanamadı ve "Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin. Zaten boşanmışsın, bu kadın senin için mülk değil. Tarla değil, arsa değil" diye konuştu. Arif Ergin ise "Beni aldattığı için öldürdüm" diye ısrar etti. Duruşma ertelendi.

CEZADAN KURTULMAK İÇİN EŞİNİ SUÇLADI

Çorum'da yaşayan Arif Ergin (48), Temmuz 2023'te boşandığı Zehra Gümüş'ü (44), 28 Eylül 2023'te takip edip sokak ortasında bıçakladı. 16 yerinden bıçaklanan kadın, kanlar içinde bir mağazaya sığındı ama kurtarılamadı. Katil ise bir parkta otururken suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Arif Ergin, önceki gün hakim karşısındaydı. Her kadın katili gibi cezasını azaltmak için eski eşine suç atmaya çalıştı.

Haberin Devamı