Gündem 19 MAYIS (Bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta İETT, Metro, Vapur, Marmaray ve otobüsler bedava mı? (İstanbul-Ankara-İzmir)

19 MAYIS (Bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta İETT, Metro, Vapur, Marmaray ve otobüsler bedava mı? (İstanbul-Ankara-İzmir)

Paylaş
19 MAYIS (Bugün) toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta İETT, Metro, Vapur, Marmaray ve otobüsler bedava mı? (İstanbul-Ankara-İzmir)

Bugün İstanbul-Ankara-İzmir’de toplu taşıma araçlarını kullanacak milyonlarca vatandaş evinden çıkmadan önce Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta İETT, Metro, Vapur, Marmaray ve otobüsler bedava mı? araştırması yapıyor. Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanırken, toplu ulaşım araçları da sıklıkla kullanılıyor…

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülkenin dört bir yanında toplu ulaşım araçları yoğun şekilde kullanılıyor. Geçtiğimiz yıllarda 19 Mayıs Gençlik Bayramı’nda toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlardan ücret alınmamıştı. Bugün bayram coşkusu tüm hızıyla devam ederken, Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta İETT, Metro, Vapur, Marmaray ve otobüsler bedava mı? sorularına yanıt aranıyor…

Haberin Devamı

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Bugün (19 Mayıs) toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı yoğun şekilde araştırılıyor. Konuyla ilgili açıklama ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlığın Twitter sayfası üzerinden yapılan açıklamada “Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir.” ifadelerine kullanıldı.

19 MAYIS’TA İETT, METRO, VAPUR, MARMARAY VE OTOBÜSLER BEDAVA MI? (İSTANBUL-ANKARA-İZMİR)

19 Mayıs’ta İETT, Metro, Vapur, Marmaray ve otobüslerin bedava olup olmadığı İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaşayan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

Bununla ilgili olarak da Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda; Toplu taşıma araçları (otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik) ücretsiz olarak hizmet verecek.” İfadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Ancak İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir açıklama gelmedi.