Gündem Ceren diye gitti 'Mahsun' çıktı! Tüm birikimini kaybetti

Ceren diye gitti 'Mahsun' çıktı! Tüm birikimini kaybetti

Paylaş
Ceren diye gitti 'Mahsun' çıktı! Tüm birikimini kaybetti

İstanbul Bakırköy'de bir kişi, internetten tanışıp birlikte olmak için evine çağırdığı kişinin 50 bin TL'sini gasp etti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs ve ona yardım eden arkadaşının transseksüel olduğu öğrenildi.

İstanbul Bakırköy'de internetten tanıştığı ve evine çağırdığı kişinin 50 bin TL'sini gasp eden şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

PARASINA EL KOYUP EVDEN ATTILAR

20 Eylül saat 16.20 sıralarında Bakırköy'de 19 yaşındaki Y.C.A isimli bir kişi, bankadan 50 bin TL para çekip internet üzerinden tanıştığı Ceren Ç.'nin (28) evine gitti.

Y.C.A., evde Hüseyin D. (21) isimli bir şahsın daha bulunduğunu fark etti. Genç, birliktelik karşılığında 3 bin TL ödeme yapacağı esnada şahıslar Y.C.A'nın yanında bulunan 50 bin TL'nin tamamını zorla alıp kendisini de evden zorla çıkardı.

İKİSİ DE TRANSSEKSÜEL ÇIKTI

Y.C.A'nın ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, iki kişinin de transseksüel olduğu öğrenildi. Şahıslar adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen iki kişiden Hüseyin D. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Ceren Ç. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı
Ceren diye gitti 'Mahsun' çıktı! Tüm birikimini kaybetti