Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları aralarında paylaşıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları aralarında paylaşıyorlar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları aralarında paylaşıyorlar

Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki para sayma görüntüleri hakkında “Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara ülke teslim edilir mi?” diye konuştu. Erdoğan ayrıca “İstanbul bizim için çok önemli. Bu hırsızların elinden kurtaralım” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Konya’da partisinin düzenlediği mitingde “Ülkenin asırlık ihmal ürünleri ve altyapı eksikliklerini tamamlamak için gece gündüz çalıştık. Vatan topraklarının her karışını yatırım ve eserlerle donattık. Hak ve özgürlük ihlallerini telafi edecek reformları hayata geçirdik. Ülkemize yönelik sayısız saldırının önüne set çektik, tehditleri bertaraf ettik, emperyalistlerin hedefindeki Türkiye’yi nice tuzaklardan kurtardık. Geldiğimiz noktada artık her bakımda yeni bir seviyeye çıkmak, en büyük ekonomi ve önde gelen siyasi güçler arasına girme noktasındayız” diye konuştu. İstanbul’da birçok Konyalı olduğunu söyleyen Erdoğan, “İstanbul bizim için çok önemli. Bu hırsızların elinden kurtaralım” dedi.

Haberin Devamı

‘FİKİR ÜRETMİYORLAR’

CHP ve DEM Parti’nin gizli ittifak yaptığını öne süren Erdoğan “Sözde ‘kent uzlaşması’ adı altında şehirleri, ilçeleri, belediye meclislerini paylaşıyorlar. Kendi iradesi olmayan DEM yönetimi, dışarıdan aldığı emirlere göre hareket ediyor. Örgütün emrinden çıkmayacak kukla isimleri aday gösteriyorlar. Bu iki partinin kazanmak için kurduğu sinsi oyuna, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye kaybettirmek için katılan başka aktörler de var. Memleketin hayrına hiçbir fikir üretemeyen, eylem ortaya koyamayanların durumlarına gönlümüz razı gelmiyor. Şimdi demet demet dolar toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara ülke teslim edilir mi?” dedi.